۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

قیمت پایه سیمان حداقل ۳۵ درصد افزایش یافت

دبیر انجمن صنعت سیمان از اجرای افزایش حداقل ۳۵ درصدی قیمت پایه سیمان خاکستری در انواع مختلف محصولات در هفته جاری خبر داد و گفت این افزایش قیمت پایه پس از دو سال ثابت ماندن قیمت اجرایی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۷۶۰

به گزاش راهبرد معاصر، علی اکبر الوندیان دبیر انجمن صنعت سیمان طی نامه‌ای به بورس کالا اعلام کرد: با توجه به افزایش بی رویه هزینه های تولید سیمان و درخواست های مکرر شرکت‌های سیمانی در خصوص منطقی کردن قیمت پایه سیمان در بورس کالا و با عنایت به اینکه قیمت های پایه از حدود دو سال گذشته ثابت مانده و به دلیل تبعات ناشی از راکد بودن بازار و پیش بینی تشدید رکود ناشی از ورود به فصل سرما که نهایتاً منجر به زیان و سوق دادن این صنعت به سمت ورشکستگی خواهد شد به رغم درخواست کارخانه ها برای افزایش 60 درصدی قیمت پایه، نظر به بررسی های صورت پذیرفته از طرف گروه کارشناسی انجمن در قیمت تمام شده کارخانه های سیمان و شرایط حاکم بر جامعه، افزایش حداقل 35 درصد به قیمت پایه سیمان خاکستری در انواع مختلف محصولات، معقول و مورد تقاضای صنعت است.

 

این خبر باعث شده است تا تابلوی معاملات بازار سهام امروز در گروه سیمانی ها سبزپوش باشد تا پس از واقعی سازی قیمت ها در صنایع مختلف از جمله خودرو که عرضه محصولات مختلف در بورس کالا و رهایی از قیمت گذاری دستوری سرعت گرفته است، از هفته جاری به صنعت سیمان برسد.

 

حذف قیمت گذاری دستوری و احیای تولید و کسب و کارها از جمله برنامه های اعلامی از سوی مسوولان دولتی بوده است که گام به گام در حال اجرا است. به اعتقاد کارشناسان بازار سرمایه، حذف قیمت گذاری دستوری یکی از ابهامات بزرگ بر سر بازار سهام را کنار می زند و بیانگر عزم جدی دولت برای حمایت از بازار سرمایه و تولید است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار