ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

آمریکا: در حال ایجاد سامانه‌های دفاعی در خاورمیانه هستیم

آمریکا: در حال ایجاد سامانه‌های دفاعی در خاورمیانه هستیم «برت مک‌گورک» هماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید در امور غرب آسیا و شمال آفریقا یکشنبه (۲۰ نوامبر، ۲۹ آبان) در کنفرانس سالانه گفت‌وگوی منامه در بحرین مدعی شد ایالات متحده در حال تقویت زیرساخت‌های دفاعی در غرب آسیا است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری فرانسه، این مقام ارشد کاخ سفید در امور خاورمیانه ضمن این ادعا که «واشنگتن بر جلوگیری از تهدیدهای قریب‌الوقوع در منطقه استراتژیک غنی از انرژی و پردرگیری متمرکز است»، گفت: ایالات متحده در حال حاضر فعالانه در حال ساخت و ایجاد معماری یکپارچه دفاع هوایی و دریایی در این منطقه است.

او بدون اشاره به جزئیات مدعی شد: چیزی که مدت‌ها درباره آن صحبت می‌شد، اکنون از طریق شراکت نوآورانه و فناوری‌های جدید در حال انجام است.

فرمانده سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) هم شنبه (۱۹ نوامبر، ۲۸ آبان) در کنفرانس سالانه منامه در بحرین گفت گروه ضربت به رهبری این کشور ۱۰۰ شناور بدون سرنشین را در آب‌های راهبردی منطقه خلیج فارس برای جلوگیری از آنچه «تهدیدات دریایی» خواند، مستقر خواهد کرد.

اظهارات این دو مقام آمریکایی بعد از آن مطرح شده که رژیم صهیونیستی و آمریکا با اتهام‌زنی علیه ایران، آن را مقصر حمله پهپادی هفته جاری به نفتکش متعلق به میلیاردر صهیونیست در سواحل عمان، خواندند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، مک‌گورک همچنین مدعی شد که نیروهای آمریکایی «تهدیدهای قریب‌الوقوع» ایران را «افشا کرده و مانع آن شده‌اند» و گزارش‌های بی‌اساس قبلی مبنی بر برنامه‌ریزی ایران برای حمله به عربستان سعودی را تایید کرد. این مقام کاخ سفید ادعا کرد: آن حمله احتملاً به دلیل همکاری امنیتی نزدیک بین عربستان سعودی و ایالات متحده که در جریان و مستمر است، رخ نداد.

«ایال هولاتا» مشاور امنیت رژیم صهیونیستی هم در همین نشست ایران را بارزترین تهدید امنیتی این رژیم خواند.

سه‌شنبه دهم آبان روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در مقاله‌ای مدعی شد که عربستان سعودی اطلاعاتی را با آمریکا به اشتراک گذاشته که حاکی از حمله قریب‌الوقوع ایران به اهدافی در داخل عربستان سعودی است. بر اساس این ادعای ضد ایرانی، ارتش آمریکا و دیگر نیروها در منطقه غرب آسیا، سطح آماده‌باش را افزایش داده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار