سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا

اعتراف مایک پامپئو به رشد اقتصادی ایران

وزیر خارجه سابق آمریکا روز یکشنبه در گفت‌‌وگو با یک رسانه صهیونیستی به رشد اقتصادی ایران اعتراف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا در گفت‌و‌گو با وبگاه «جی‌ان‌اس» گفت، متاسفانه، ما اجرای تحریم‌ها را کاهش داده‌ایم. شما می‌توانید تحریم‌ها را رفع کنید یا آن‌ها را اجرا نکنید، این همان تاثیر را دارد.

پامپئو در ادامه اعتراف کرد که اقتصاد ایران در سال جاری ۶ تا ۸ درصد رشد خواهد کرد و مدعی شد این بسیار خطرناک است.

اعتراف پامپئو در حالی صورت گرفته که ایران با سخت‌ترین تحریم‌های اقتصادی آمریکا و متحدان غربی‌اش مواجه شده است.

مذاکرات رفع تحریم‌های وین از چند ماه پیش به دلیل ناتوانی آمریکا در بازگشت به عمل به تعهداتش در برجام دچار وقفه شده است. تحلیلگران می‌گویند برخی عوامل مانند فشارهای رژیم صهیونیستی، اختلافات با کنگره و مشکلات داخلی در آمریکا دلیل بی‌میلی دولت بایدن برای بازگشت به برجام در ماه‌های گذشته بوده است.

این گزارش حاکیست، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی صندوق بین المللی پول نیز نشان می‌دهد ایران در سال ۲۰۲۲ جایگاه خود به عنوان بیست و یکمین اقتصاد بزرگ دنیا را حفظ می‌کند.

بر اساس برآوردهای این نهاد بین‌المللی، تولید ناخالص داخلی ایران بر اساس شاخص قدرت خرید در سال ۲۰۲۲ به بیش از ۱۵۹۹ میلیارد دلار می رسد که نسبت به سال گذشته افزایش ۱۵۰ میلیارد دلاری خواهد داشت. تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۲۰۲۱ بیش از ۱۴۴۹ میلیارد دلار اعلام شده است.

بر این اساس در رتبه بندی ۱۹۲ کشور جهان، ایران در رتبه بیست و یکم از نظر حجم تولید ناخالص داخلی خود در سال ۲۰۲۲ قرار گرفته که نسبت به سال قبل تغییری نداشته است./فارس

ارسال نظر