آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

وزیر خارجه قطر: ایران با وجود تحریم‌ها وارد مذاکره با آمریکا نمی‌شود

وزیر خارجه قطر تصریح کرد که آمریکا معتقد است فشارهای حداکثری، ایران را به میز مذاکره می‌آورد اما ایران با وجود این تحریم‌ها نمی‌تواند در میز مذاکره حاضر شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» وزیر امور خارجه قطر تصریح کرد که امیر قطر که روز سه‌شنبه با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کرده بود، دیگر پیشنهاد میانجی‌گری میان واشنگتن و تهران را مطرح نکرد زیرا دولت ترامپ همچنان معتقد است که تحریم‌های سخت‌تر، ایران را وادار به مذاکره می‌کند.

 

وزیر خارجه قطر در مصاحبه روز گذشته (چهارشنبه) خود با روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» در ارتباط با سفر روز سه‌شنبه «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر به واشنگتن برای دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «آنچه که از آمریکا فهمیدیم این است که آنها خواستار جنگ (با ایران) نیستند. آنها، تحریم‌ها را برای آوردن ایران به میز مذاکره مناسب می‌دانند».

 

با اینحال، محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وضعیت به وجود آمده در خصوص ایران را یک «بن‌بست» توصیف کرد و گفت: «ایران با وجود این تحریم‌ها نمی‌تواند به میز مذاکره بیاید».

 

وزیر خارجه قطر تصریح کرد که دولت ترامپ بهار سال گذشته، پیشنهاد اولیه امیر قطر برای میانجیگری میان ایران و آمریکا را نپذیرفت و حالا، قطر «در تلاش است تا به وضوح به آمریکا اعلام کند که ما از عهده هیچ‌گونه جنگی میان همپیمان و همسایه خود برنمی‌آییم».

 

طبق این گزارش،‌امیر قطر روز سه‌شنبه با ترامپ در کاخ سفید دیدار کرد و آنطور که وزیر خارجه قطر اعلام کرده است، امیر قطر و ترامپ در گفت‌وگوهای محرمانه خود بر روابط دو کشور آمریکا و قطر متمرکز شدند.

 

وزیر خارجه قطر درباره طرح «معامله قرن» آمریکا برای فلسطینیان گفت، تنها راه‌حل مورد پذیرش، دو دولت مستقل «با حاکمیت کامل» و قدس بعنوان پایتخت فلسطینیان و «حق بازگشت» آوارگان فلسطینی است که خانه‌های خود را در زمان اشغال فلسطین از دست دادند.

 

وزیر خارجه قطر ادامه داد، گرچه دولت ترامپ تأکید کرده است که طرح آنها فاقد این پارامترها است، اما «ما فکر نمی‌کنیم که هرگونه فرایند صلح بدون این موارد، پایدار باشد».

 

وی ادامه داد که امیر قطر، ترامپ را ترغیب کرده است تا تلاش‌های جدیدی برای «تعامل با تشکیلات خودگردان» در خصوص کرانه باختری صورت دهد.

 

طبق این گزارش، مقامات تشکیلات خودگردان از زمانیکه آمریکا قدس را بعنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته است، حاضر به مذاکره با دولت آمریکا نشده‌اند.

 

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار