سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند

رضایی: رکن اساسی سپاه پاسداران بر ۳ مفهوم خلاقیت، دانایی و یکپارچگی است

رضایی: رکن اساسی سپاه پاسداران بر ۳ مفهوم خلاقیت، دانایی و یکپارچگی است فرمانده اسبق سپاه پاسداران با اشاره به اینکه رکن اساسی سپاه بر ۳ مفهوم خلاقیت، دانایی و یکپارچگی است گفت: هیچ روزی از زندگی سپاه مثل زندگی دیروزش نبود و‌ هیچ روزی از آینده نیز مثل حال نبوده و این نشان می‌دهدسپاه بسیار خلاق بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  همایش جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس صبح امروز دوشنبه ۳۰ آبان در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد.

 

محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه پاسداران و معاون اقتصادی رئیس‌جمهور در سخنانی در این همایش، گفت: بحث بنده در مورد ماهیت سپاه است که ویژگی‌های این سازمان چه بود و اگر بخواهیم با ادبیات علمی امروز مقایسه کنیم، با زبان امروزی چه لفظی را برای سپاه به کار می‌بریم.

 

وی افزود: رکن اساسی سپاه بر ۳ مفهوم خلاقیت دانایی و یکپارچگی است. سپاه یک سازمان خلاق بوده و هیچ روزی از زندگی سپاه مثل زندگی دیروزش نبود و‌ هیچ روزی از آینده نیز مثل حال نبوده و این نشان می‌دهد سازمان سپاه بسیار خلاق بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه مسئله یادگیری مداوم همیشه جز اولویت های سپاه بوده است ادامه داد: سازمان سپاه اولین سازمان یادگیرنده در نظام جمهوری اسلامی است. از راس نظام که حضرت امام بوده تا تک‌تیرانداز زمان جنگ یکپارچگی داشتند. بنده اصطلاحی به عنوان میز کالبدشکافی دارم و به این معنی است که می‌شود از یک جوان 18 ساله که جنگ هم نرفته ظرف سه سال نه رزمنده بلکه ژنرال قوی بسازیم. مکانسیم آن هم به این صورت است که آدم‌ها از خودشان به خودشان یاد می‌دهند، و بعدها به دیگران هم انتقال می‌دهند و هر اتفاقی در زندگی می‌افتد آن را به کلاس آموزشی تبدیل می‌کند‌.

 

فرمانده اسبق سپاه پاسداران گفت: در جلسه‌ای که در عملیات بدر داشتیم برای بررسی دلایل شکست در این عملیات، عملیات والفجر ۸ جرقه زد و به ذهن ما آمد، بنابر این همفکری کردن با همدیگر و اجازه دادن به افراد که با آزادی و حریت حرفشان را بزنند باعث پیشرفت خواهد شد.

 

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور تاکید کرد: آموزه‌های اسلامی به ما یاد داد اگر کار برای خدا باشد به جهاد منجر می‌شود. جمع‌بندی ما این است که سازمان سپاه خلاقیت، دانایی و یکپارچگی را با هم منزوج کرده بود. با وجود اینکه در اوایل انقلاب درگیر صحنه جنگ بودیم کار علمی هم‌ انجام می‌دادیم، حرف امروز ما این است که خود سپاه نباید از سابقه‌اش فاصله بگیرد.

 

رضایی تاکید کرد: امروز اگر می‌خواهیم پر قدرت پیش بریم باید خلاقیت و یکپارچگی را به کار ببریم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار