قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

تعهد واشنگتن به تل‌آویو: ایران هرگز به سلاح اتمی دست نمی‌یابد

کاخ سفید اعلام کرد که مشاور امنیت ملی آمریکا در دیدار با رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفته که جو بایدن متعهد است که ایران هرگز به سلاح اتمی دست نیابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه رایزنی‌های ضد ایرانی آمریکا و رژیم صهیونیستی، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید در واشنگتن با «آویو کوخاوی» عالی‌ترین مقام نظامی تل‌آویو دیدار و علیه برنامه هسته‌ای ایران اظهارنظر کرد.

 

کاخ سفید درباره دیدار دیدار مشاور امنیت ملی امریکا با رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی که به واشنگتن سفر کرده، بیانیه منتشر کرده و توضیحاتی ارائه داده است.

 

طبق این بیانیه، جیک سالیوان در دیدار با مقام اعزامی تل‌آویو درباره موضوعات مختلف امنیتی از قبیل مسائل مربوط به ایران، فلسطین و منطقه تبادل نظر کردند.

 

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دیدار با رئیس ستاد مشترک رژیم صهیونیستی که تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا است، علیه برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران موضعگیری کرده و از تعهد جو بایدن در قبال تل‌آویو خبر داده است.

 

در بیانیه کاخ سفید آمده است: «آقای سالیوان بر حمایت قاطع دولت ا(آمریکا) ز امنیت اسرائیل تاکید و دو طرف درباره طیف گسترده‌ای از مسائل امنیتی منطقه‌ای که مورد توجه دوجانبه است تبادل نظر کردند».

 

به روایت این بیانیه، سالیوان و کوخاوی «بر عزم مشترک خودشان برای پرداختن به چالش‌های امنیتی تأثیرگذار بر خاورمیانه از جمله تهدیدات ناشی از ایران و نیروهای نیابتی آن تأکید کردند و آقای سالیوان بر تعهد رئیس‌جمهور (جو بایدن) برای اطمینان از اینکه ایران هرگز به سلاح اتمی دست نمی‌یابد، تاکید کرد».

 

تاکید مشاور امنیت ملی دولت جو بایدن بر تعهد رئیس‌جمهور آمریکا درباره دست نیافتن ایران به سلاح اتمی در دیدار با عالی‌ترین مقام نظامی تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا در شرایطی انجام شده که ایران همواره اعلام کرده که سلاح اتمی در مغایرت با آموزه‌های اسلامی است و سلاح اتمی هیچ جایی در دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران ندارد.

 

در بخش پایانی توضیح کاخ سفید درباره دیدار جیک سالیوان با آویو کوخاوی، از تبادل نظر آنها در زمینه کاستن از تنش‌ها در کرانه باختری خبر داد. به روایت کاخ سفید، سالیوان تصریح کرد که از نظر دولت آمریکا راهکار دو دولتی مبتنی بر مذاکره بین تل‌‌آویو و فلسطینیان، بهترین راه برای دستیابی به صلح پایدار است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار