پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

رسوایی رسانه‌ای، پروژه پروپاگاندای ضدایرانی آمریکا را تعطیل کرد

دولت ترامپ اعلام کرد که حمایت از پروژه جنجال‌برانگیز جنگ روانی علیه ایران را که طیف گسترده‌ای از منتقدان سیاست‌های ترامپ در قبال ایران را هدف گرفته بود، متوقف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۲۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 11
کد خبر: ۱۶۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر ، اوایل سال جاری میلادی، گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه وزارت خارجه آمریکا از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی برای راه‌اندازی یک پروژه جنگ روانی علیه ایران تحت عنوان «Iranian Disinformation Project» سوء استفاده می‌کرده است.

بنا بر برخی گزارش‌ها، هدف اصلی این پروژه، تخریب و توهین به فعالان مخالف تحریم و منتقدان سیاست‌های دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران بود. این پروژه رسانه‌ای همچنین به طور گسترده خبرنگاران منتقد سیاست‌های ترامپ در قبال ایران را با تهمت و توهین هدف قرار می‌داده است.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، بعد از آنکه برخی از توییت‌های این کمپین، فعالان حقوق بشری، خبرنگاران و روزنامه‌نگاران را که بسیاری از آنها شهروندان آمریکایی بودند، هدف قرار داد و خشم آنها را برانگیخت، وزارت خارجه آمریکا مجبور شد تأمین بودجه این کمپین ضدایرانی را به حالت تعلیق درآورد.

بر اساس این گزارش، «لی گابریل» مدیر اجرایی مرکز تعامل جهانی وزارت خارجه آمریکا این هفته در نشستی در کمیته تخصیص بودجه مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرده است که بودجه این پروژه متوقف شده است.

تابستان سال گذشته، خبرگزاری «رویترز» گزارش کرد که دولت ترامپ، کمپین ضد ایرانی مختص خود با هدف تلاش برای تضعیف حاکمیت ایران را آغاز کرده است ولی مشخص نیست آیا این کمپین با کمپین وزارت خارجه آمریکا مرتبط است یا خیر.

دولت آمریکا در مورد هویت گردانندگان پروژه شکست‌خورده Iranian Disinformation Project صحبتی نکرده است، اما انتشار مداوم مطالب این پروژه در سایت‌های وابسته به لابی صهیونیستی «بنیاد دفاع از دموکراسی‌‌ها» (اف‌دی‌دی) و تعاملات مداوم اعضای این لابی با این پروژه در شبکه‌های اجتماعی، این گمانه را تقویت کرده است که این پروژه بخشی از برنامه رسانه‌ای تحت رهبری اف‌دی‌دی بوده باشد.

 

«مارک دوبوویتز» مدیر این لابی صهیونیستی که بسیاری او را از چهره‌های اثرگذار بر سیاست دولت ترامپ در قبال ایران می‌دانند، در راهبرد چندلایه‌ای که برای فشار به ایران پیشنهاد کرده، بر لزوم جنگ رسانه‌ای و اطلاعاتی با ایران تأکید دارد. انتشار هدفمند شایعه و اطلاعات غلط یا تحریف‌شده، از جمله اجزاء این طرح است.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار