عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت

ماکرون: در روزهای آینده با پوتین گفتگو خواهم کرد

ماکرون: در روزهای آینده با پوتین گفتگو خواهم کرد «خبرگزاری فرانسه» گزارش داد، «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه گفت، برنامه‌ریزی کرده گفتگویی با «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه «در چند روز آینده» داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس گزارش این خبرگزاری، امانوئل ماکرون گفت: «امیدوار هستم در روزهای آینده مستقیما با پوتین ارتباط برقرار کنم. قصد دارم به طور کلی مسائل مربوط به انرژی هسته‌ای و نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا را بعد از گفتگویی که با رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم، مطرح سازم.»

اخیرا رئیس جمهور فرانسه رو به اتهام زنی علیه روسیه بدون یادآوری سابقه طولانی استعمار کشورش در کشورهای آفریقایی آورد و روسیه را متهم به جاه طلبی در قاره آفریقا کرد.

امانوئل ماکرون در حاشیه اجلاس کشورهای فرانسوی‌زبان در تونس در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی گفت، شماری از قدرت‌ها که می‌خواهند نفوذ خود را در آفریقا گسترش دهند، در تلاش هستند به فرانسه ضربه بزنند. ماکرون بدون اشاره به سال‌ها غارت و چپاول مردم قاره آفریقا مدعی شد که رفتار روسیه در قاره‌ آفریقا «غارتگرانه» است.

فرانسه از ابتدای عملیات نظامی ویژه ارتش روسیه در اوکراین در ماه فوریه گذشته، یکی از اصلی‌ترین حامیان کی‌یف با ارسال انواع کمک‌های تسلیحاتی و نظامی و دیگر کمک‌ها به شمار آمده است.

چند روز قبل همچنین «سباستین لوکورنو»، وزیر دفاع فرانسه ادعا کرد، این کشور به همراه متحدانش گزینه‌ها برای دستیابی به یک راه حل سیاسی برای جنگ در اوکراین را جستجو می‌کند. لوکورنو در مصاحبه با یک مجله فرانسوی بیان داشت: «ما به همراه متحدانمان، راه‌حل‌های سیاسی احتمالی برای پایان دادن به جنگ در اوکراین را در نظر داریم.» وزیر دفاع فرانسه اضافه کرد، هیچ جنگی بدون یک راه‌حل دیپلماتیک و سیاسی پایان نمی‌یابد.

این وزیر دولت فرانسه با این حال در راستای جانبدای از کی‌یف گفت، تنها اوکراین باید بگوید چه شرایط و زمانبندی برای مذاکرات قابل قبول است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار