حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

نتانیاهو یک صهیونیست افراطی را وزیر امنیت داخلی اسرائیل کرد

«بنیامین نتانیاهو» رهبر حزب لیکود، با انتصاب «ایتمار بن‌گویر» عضو افراط‌گرای پارلمان رژیم صهیونیستی، به عنوان وزیر امنیت داخلی این رژیم موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ شب گذشته مفاد توافقنامه ائتلافی بین حزب «لیکود» به رهبری «بنیامین نتانیاهو» و «قدرت یهودیت» به رهبری «ایتمار بن‌گویر» امضا شد و بن‌گویر منصب وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را به دست آورد.

 

طبق گزارش پایگاه خبری «آی‌۲۴»،  براساس مفاد این توافقنامه حزب قدرت یهودیت مناصب وزارت امنیت ملی (وزیری با اختیاراتی بیشتر از وزرات امنیت داخلی)، وزارت توسعه شهرک‌های الجلیل، النقب و وزارت میراث، معاونت نخست‌وزیر کابینه را دریافت کرده است.

 

علاوه‌براین، حزب قدرت یهودیت به رهبری بن‌گویر ریاست کمیته امنیت داخلی و ریاست کمیته «صندوق اسرائیل» را نیز به طور متناوب در دست خواهد داشت.

 

قرار است بعد از روی کار آمدن بن گویر در جایگاه وزارت داخلی رژیم صهیونیستی یک سپاه کامل از نظامیان ایجاد شود تا وظیفه آن، بازگرداندن کنترل تل‌آویو به خیابان‌های شهرک‌های صهیونیست‌نشین باشد.

 

«یاریف لوین» عضو پارلمان رژیم صهیونیستی از حزب لیکود در این باره گفته است: این اولین توافق در راه استقرار یک دولت راست‌گرای باثبات به رهبری بنیامین نتانیاهو است.

 

بن‌گویر نیز شب گذشته بعد از موافقت نتانیاهو مدعی شده بود: «امشب گام بزرگی برای امضای یک توافقنامه ائتلافی کامل، برای تشکیل یک دولت کاملاً راست‌گرا برداشتیم».

 

ایتمار بن گویر، از افراطی‌ترین اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) به شمار می‌رود؛ او چندین و چند بار با سلاح و نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی حمله کرده است. برخی‌ها در داخل سرزمین‌های اشغالی نیز قدرت‌یابی او در کابینه نتانیاهو را یک تهدید بزرگ برای موجودیت رژیم صهیونیستی تلقی کرده بودند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار