به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه حمایت ورزشکاران لبنانی از مردم فلسطین و رد هرگونه عادیسازی با رژیم صهیونیستی، «بیسان شری» تنیسباز لبنانی از مسابقه با حریف اسرائیلی در رقابتهای بینالمللی ستارگان پرتغال خودداری کرد.
این بازیکن زیر 11 سال لبنانی که در رشته تنیس روی میز رتبه اول جهان را دارد بعد از اینکه در قرعه کشی این دوره از رقابتها به یک بازیکن اسرائیلی خورد تصمیم گرفت از مسابقات انصراف دهد.
این نخستین بار نیست که یک بازیکن لبنانی از مسابقه با حریف صهیونیستی انصراف میدهد. در تابستان گذشته «نادیا قاسم فواز» قهرمان لبنانی شطرنج در دور چهارم مسابقات خود در فستیوال بین المللی امارات از مسابقه با نماینده رژیم صهیونیستی انصراف داد.
پیش از این نیز «شربل ابوظاهر» ورزشکار نوجوان لبنانی در مسابقات هنرهای رزمی به میزبانی ابوظبی از رویارویی با ورزشکار رژیم اشغالگر صهیونیستی انصراف داده بود.
«عبدالله منیاتو» بازیکن لبنانی سال گذشته پس از قرعهکشی و هم گروه شدن با یک بازیکن اسرائیلی از مسابقات جهانی هنرهای رزمی مختلط (MMA) انصراف داد و در آن زمان این کار وی مورد استقبال گستردهای در شبکههای اجتماعی قرار گرفت. مربی او در پست اینستاگرامی خود نوشت: «ما این تصمیم را به معنای کنارهگیری از مسابقات نمیدانیم، چرا که ادامه دادن آن به این شکل بهمعنای بهرسمیت شناختن رژیم غاصب صهیونیستی است که فرزندان ملت ما را به قتل رسانده و سرزمین ما را غصب کرده است.»
این درحالی است که چه لبنانیها و چه سایر ملتهای عربی و مسلمان در جریان برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در قطر نیز به اشکال مختلف انزجار خود از رژیم صهیونیستی و حمایتشان از مردم و آرمان فلسطین را ابراز میکنند.
ملتهای عرب و مسلمان در مسابقات جام جهانی قطر ابتدا با برافراشتن پرچم فلسطین و تصاویر شهدای فلسطینی همبستگی خود را با مردم این سرزمین و آرمان آنها نشان داده و مسئله فلسطین را بار دیگر در کانون توجهات جهانی قرار دادند. اما بارزترین اقدام ضد صهیونیستی در جام جهانی که خشم اسرائیلیها را به همراه داشت، امتناع هواداران عرب و مسلمان از مصاحبه با خبرنگاران صهیونیست است. چند روز قبل هواداران لبنانی بعد از اینکه متوجه شدند خبرنگار مصاحبه کننده با آنها یک اسرائیلی است مصاحبه را قطع کرده و به او گفتند که «چیزی به اسم اسرائیل وجود نداشته و نام این سرزمین فلسطین است».
خبرنگاران اسرائیلی اعتراض دارند هنگامی که هواداران عرب و مسلمان متوجه میشوند آنها اسرائیلی هستند راه خود را کج کرده و به آنها توجه نمیکنند. در این زمینه وبسایت عبری «آی 24 نیوز» اعلام کرد که شماری از شبکههای اسرائیلی به خبرگزاری رویترز گفتهاند زمانی که خبرنگاران این شبکهها میخواهند با اعراب مصاحبه کنند آنها پشتشان را به این خبرنگاران کرده یا فریاد میزنند «فلسطین». این مسئله میتواند در روند توافقهای عادیسازی کشورهای عربی و تلآویو چالش ایجاد کند.
این رسانه صهیونیستی افزود، ما امیدوار بودیم که حضور 1000 تا 2000 اسرائیلی در قطر در جریان مسابقات جام جهانی بتواند به تقویت روابط با کشورهای عربی به ما کمک کند اما همه چیز برعکس شد و کلیپهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر شده نشان میدهد که اعراب عمدا از خبرنگاران اسرائیلی فاصله میگیرند./ تسنیم