ائتلاف افراطی نتانیاهو و دردسرهای رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

ائتلاف افراطی نتانیاهو و دردسرهای رژیم صهیونیستی

با جدی تر شدن روند مذاکرات تشکیل کابینه جدید در سرزمین های اشغالی به نظر می رسد نتانیاهو تسلیم خواسته های متحدین افراطی و نژادپرست خود برای تشکیل کابینه ائتلافی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، به نظر می رسد با پیروزی نتانیاهو در انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی باید شاهد یکی از تندروترین کابینه‌‌ها در تاریخ این رژیم باشیم.

 

متحدان حزب لیکود همگی از افراطی‌ترین احزاب جناح راست اسرائیل هستند و با توجه به اهمیت و تعیین‌کنندگی احزاب کوچک در حفظ اکثریت پارلمانی ائتلاف‌های کنست، نتانیاهو مجبور به باج دادن به این احزاب است، اتفاقی که می‌تواند چند دستگی و مخالفت‌های داخلی و بین‌المللی را علیه وی برانگیزد.

 

به عنوان مثال یکی از افرادی که این روزها خبرساز شده است «ایتامار بن گویر» رهبر حزب «قدرت یهودی» است که اخبار حاکی از توافق وی با نتانیاهو برای هدایت سکان یکی از وزارت‌خانه‌های رژیم صهیونیستی است. از بن‌گویر عموما با افکار نژاد پرستانه و افراطی‌اش یاد می‌شود. گفته می‌شود او قبل از اینکه وارد سیاست بشود پرتره‌ای از تروریست صهیونیستی که 29 نمازگزار فلسطینی را به شهادت رسانده بود در اتاقش داشت.

 

بن‌گویر خواستار اخراج اعراب از سرزمین‌های اشغالی شده‌است، معتقد است پلیس اسرائیل باید به فلسطینیانی که به سمتشان سنگ پرتاب می‌کند شلیک کند. او حتی در خود رژیم صهیونیستی به جرم تشویق به نژاد پرستی دارای محکومیت قضایی است.

 

پیش از این «عبدالله بن زاید» وزیرخارجه امارات به مقامات اسرائیلی هشدار داده است که روی کار آمدن احزاب راست افراطی می‌تواند به رابطۀ این دو رژیم آسیب برساند، اتفاقی که بعید نیست با حضور دولت دموکرات در آمریکا نیز رخ دهد.

 

از دیگر احزابی که در کابینه آیندۀ رژیم صهیونیستی تاثیرگذار خواهند بود حزب «صهیونیسم مذهبی» است که رشد چشم‌گیر تعداد کرسی‌های آن از تشدید اختلافات داخلی در فضای سیاسی و جامعۀ رژیم صهیونیستی در آیندۀ نه چندان دور خبر ‌می‌دهد.

 

جامعۀ رژیم صهیونیستی جامعه‌ای دارای چند دستگی و مستعد تشدید تنش‌های داخلی است، اتفاقی که تاکنون در سایه عدم ورود جدی یهودیان تندرو به سیاست (به علت در اقلیت‌بودنشان) فرصت بروز جدی نیافته اما با بررسی روند رو به رشد این گروه باید منتظر بروز تنش‌های جدی بین مذهبیون و سکولارهای اسرائیلی باشیم.

 

صهیونیست‌های مذهبی خواهان اجرای قوانین تورات در جامعه هستند که به مذاق بسیاری از سیاستمداران سکولار اسرائیل من جمله لاپید و حتی خود نتانیاهو خوشایند نیست. رهبر معنوی این گروه «خاخام کوک» در قولی معروف می‌گوید: تورات به ما فرمان می‌دهد نه حکومت!

 

احتمالا با قدرت گرفتن این گروه‌ها و گرایشات ضد عربی و ضد اسلامی‌شان در سرزمین های اشغالی باید شاهد درگیری و مقاومت فلسطینیان ساکن مناطق اشغالی با این جریان ها نیز باشیم.

 

از دیگر مواردی که کابینه جدید و هم‌پیمانانش از همین ابتدا دنبال کرده‌اند تشدید شهرک سازی‌ها است. این مسئله در بعد خارجی به احتمال قریب به یقین به درگیری بین نیروهای مقاومت اسلامی و رژیم صهیونیستی خواهد انجامید. گروه‌‌های مقاومت حتی پیش از اعلام رسمی پیروزی نتانیاهو با شلیک نمادین راکت به سرزمین‌های اشغالی هشدار خود در این زمینه را اعلام کردند.

 

البته کابینه اسرائیل بارها از جنگ به عنوان حربه‌ای برای سرپوش گذاشتن بر اختلافات داخلی و افزایش محبوبیت بین یهودیان نیز استفاده کرده است که این خود بر پیچیدگی اوضاع می‌افزاید.

 

همچنین نتانیاهو پیش از پیروزی در انتخابات اعلام کرده بود که از توافق مرز‌های آبی با لبنان خارج می‌شود، اتفاقی ممکن است واکنش حزب‌الله را نیز در پی داشته باشد.

 

نتانیاهو حتی تهدید به حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران نیز کرده است، تهدیداتی که بیش از هر چیز لفاظی‌هایی به نظر می‌رسند که با توجه به میانگین عمر کمتر از یک‌سال کابینه‌های ائتلافی اخیر در سرزمین های اشغالی چندباری تکرار و به سرعت فراموش می‌شوند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر