احتمال ۲۰ درصدی ابتلا به سرطان برای هر فرد منتظری: رسیدگی به پرونده‌های اعاده دادرسی با رعایت کامل اصول حقوقی انجام شود قوه قضاییه: هیچ پزشکی به‌دلیل ارائه خدمات درمانی به مجروحان حوادث تروریستی دی‌ماه بازداشت نشده است آموزش و پرورش: هیچ گزارشی مبنی بر ورود نیرو‌های امنیتی یا نظامی به داخل مدارس و بازداشت دانش‌آموزان در محیط مدرسه نداشته‌ایم این درس از آزمون دکتری ۱۴۰۵ حذف شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور / باران، برف و باد شدید در راه است باران و برف در راه است؛ هشدار سازمان هواشناسی برای ۱۰ استان کشور تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور از فردا در ۱۲ استان قوه قضاییه: بازداشتی مجروح در زندان پذیرش نمی‌شود ترافیک در آزادراه تهران- کرج - قزوین نیمه سنگین است رادان: جوانان ما حتی آنها که اعتراض داشتند به راهیان نور بیایند مسیر اجرای قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد هموار شد اینترپل، کلاهبردار معروف را به ایران پس داد تردد به سمت چالوس در آزادراه تهران - شمال ممنوع شد جزئیات جدید از آتش‌سوزی بازارچه جنت خبر آموزش و پرورش برای دانشجو معلم‌ها

نوری: با وجود ۲ ماه فعالیت مدارس دشمن به دنبال تعطیلی آن است

وزیر آموزش و پرورش گفت: دو ماه است که مدارس باز شده و دشمن به دنبال این است که نگذارد مدارس کشور فعال بماند. سه سال مدارس در ایران بسته بود اما در جهان، آموزش حضوری استمرار داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر یوسف نوری در آیین افتتاح هشتمین اجلاس مجمع عالی بسیج دانش‌آموزی گفت: حدود 50 درصد معلمان بسیجی هستند و بیش از یک سوم دانش‌آموزان نیز عضو بسیج هستند. انتظار از معلمان بسیجی این است که نقش خود را ایفا کنند، اگر در جنگ، رزمنده‌ای مسئولیت خود را به خوبی انجام دهد، مطمئن باشید عملیات با موفقیت محقق می‌شود.

وی افزود: نقصان در تربیت معلم، نخستین ضعف ما بوده است بنابراین رفع این نقایص در دانشگاه فرهنگیان شروع شده است و از این به بعد بررسی صلاحیت معلمان فقط در دو سه روز اتفاق نخواهد افتاد و پروسه‌ای کامل خواهد داشت. همچنین کمبود استاد با جذب 1300 نفر هیئت علمی جبران خواهد شد.

تغییر برنامه درسی تربیت معلم

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این موضوع که برنامه درسی تربیت معلم تغییر می‌کند، عنوان کرد: هر دانشجو معلم باید پس از فراغت از تحصیل در 6 ساحت تربیتی دارای 12 مهارت باشد و در نهایت آزمون خواهد داد تا صلاحیت او احراز شود.

 نوری با تاکید بر اینکه سابقه دانش‌آموزان فقط تحصیلی نیست، گفت: در بُعد اخلاقی و اعتقادی، هنری، زیباشناختی، سیاسی و اقتصادی نیز دانش‌آموز دارای سابقه است. باید مسائل و مشکلاتی که وجود دارد را استخراج و درباره آن‌ها اولویت‌بندی کنیم. در وزارت آموزش و پرورش آنچه که مطالبه رهبر انقلاب است در دو مقوله قرار می‌گیرد. نخست، جذب نیروی انسانی و توانمندی نیروی موجود که در حال انجام است و دوم، اولویت راهبردی با محوریت کل برنامه درسی است.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه درسی طرحواره‌ای وجود دارد که در حال اجرا است و گزارش آن به طور مستمر به دفتر رهبر انقلاب ارسال می‌شود. اگر این دو موضوع به سرانجام برسد چالش و خلأهای موجود رفع خواهد شد.

نوری ادامه داد: دو ماه است که مدارس باز شده و دشمن به دنبال این است که نگذارد مدارس کشور فعال بماند. سه سال مدارس در ایران بسته بود اما در جهان، آموزش حضوری استمرار داشت. متاسفانه دوستان ما در گذشته مدارس را بسته نگه‌ داشتند حال که گفتیم مدرسه‌ها را باز کنید هجمه‌ها به سوی آموزش و پرورش روانه شد. طی زمانی که آموزش غیرحضوری بود به این دلیل که محدودیتی نداشتیم دانش‌آموزان در زیست بوم دیگری زندگی می‌کردند و بعد از حضوری شدن مدارس تازه متوجه شدیم چه اتفاقی افتاده است. باز بودن مدارس باعث دیده شدن مشکلات و حل شدن آن‌ها می‌شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر