ادعای نویسنده انگلیسی درباره علت مرگ ملکه الیزابت-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ادعای نویسنده انگلیسی درباره علت مرگ ملکه الیزابت

گیلس داوبنی براندرت نویسنده و سیاستمدار سابق انگلیسی و نزدیک به اعضای خانواده سلطنتی انگلستان ادعا کرده که کهولت سن علت مرگ ملکه الیزابت نبود بلکه بیماری سرطان مغز استخوان بود که او در سال‌های آخر زندگی‌اش با آن مبارزه می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر داوبنی براندرت که از دوستان نزدیک شاهزاده فیلیپ است، در بیوگرافی در آستانه انتشار جدید خود (۸ دسامبر) با عنوان «الیزابت: یک پرتره صمیمی» نوشته: ملکه بریتانیا که اوایل سال میلادی جاری در سن ۹۶ سالگی درگذشت، در سال‌های آخر زندگی با سرطان دردناک مغز استخوان مبارزه می‌کرد.

به ادعای براندرت ملکه الیزابت دوم از بیماری میلوما که نوعی سرطان مغز استخوان است رنج می‌برد که منجر به مرگ او شد.

این نویسنده انگلیسی در مقاله‌ای نوشته: شنیده بودم که ملکه به نوعی بیماری سرطان مغز استخوان مبتلاست که خستگی، کاهش وزن و مشکلات حرکتی ملکه تأییدکننده آن بود که غالبا در طول یک سال آخر زندگی ملکه به ما گفته می‌شد.

به نوشته براندرت، درد استخوان به ویژه در ناحیه لگن و کمر شایع‌ترین علامت میلوما است و مولتیپل میلوما اغلب افراد مسن را مبتلا می‌کند.

او این را هم گفته که هیچ درمانی در زمان حاضر برای درمان این بیماری وجود ندارد اما داروها و درمان‌ها می‌تواند عوارض ناشی از آن را به تأخیر بیاندازد./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار