اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

مقام اروپایی: هنوز شرایط لازم برای فعال کردن سازوکار اختلاف برجام مهیا نشده است

خبرنگار نشریه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» به نقل از یک مقام اروپایی اعلام کرد هنوز شرایط فعال کردن مکانیسم ماشه فراهم نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۲۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 12
کد خبر: ۱۶۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  خبرنگار نشریه «وال‌استریت ژورنال» به نقل از یک دیپلمات ارشد اروپایی اعلام کرد هنوز شرایط لازم برای فعال کردن سازوکار اختلاف برجام (معروف به مکانیسم ماشه) مهیا نشده است.

 

وی افزود شرایط هنوز به نقطه فعال کردن مکانیسم ماشه نرسیده است و فعلا تمرکز همه روی راهکار دیپلماتیک است.

 

«مکانیسم ماشه» بندی از توافق هسته‌ای بوده و منجر به اعمال مجدد تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران می‌شود.

 

این دیپلمات ارشد اروپایی در واکنش به عبور ایران از محدودیت ۳.۶۷ درصدی برای غنی‌سازی اورانیوم، مدعی شد: «خطوط قرمز نقض تعهدات ایران، قرمزتر می‌شوند».

 

عبور ایران از سقف‌ مجاز اورانیوم ۳.۶۷ درصدی بعد از ضرب‌الاجلی انجام می‌شود که شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران به کشور‌های باقی‌مانده در توافق هسته‌ای برای عمل به تعهدات خود به ویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی صادر کرد.

 

ایران در بند هفت برجام متعهد شده بود طی مدت ۱۵ سال، ذخایر اورانیوم خود را در حد ۳۰۰ کیلوگرم «هگزافلوراید اورانیوم» با غنای ۳.۶۷ درصد یا معادل آن در سایر اشکال شیمیایی محدود کند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار