رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

مقام اروپایی: هنوز شرایط لازم برای فعال کردن سازوکار اختلاف برجام مهیا نشده است

خبرنگار نشریه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» به نقل از یک مقام اروپایی اعلام کرد هنوز شرایط فعال کردن مکانیسم ماشه فراهم نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۲۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 12
کد خبر: ۱۶۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  خبرنگار نشریه «وال‌استریت ژورنال» به نقل از یک دیپلمات ارشد اروپایی اعلام کرد هنوز شرایط لازم برای فعال کردن سازوکار اختلاف برجام (معروف به مکانیسم ماشه) مهیا نشده است.

 

وی افزود شرایط هنوز به نقطه فعال کردن مکانیسم ماشه نرسیده است و فعلا تمرکز همه روی راهکار دیپلماتیک است.

 

«مکانیسم ماشه» بندی از توافق هسته‌ای بوده و منجر به اعمال مجدد تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران می‌شود.

 

این دیپلمات ارشد اروپایی در واکنش به عبور ایران از محدودیت ۳.۶۷ درصدی برای غنی‌سازی اورانیوم، مدعی شد: «خطوط قرمز نقض تعهدات ایران، قرمزتر می‌شوند».

 

عبور ایران از سقف‌ مجاز اورانیوم ۳.۶۷ درصدی بعد از ضرب‌الاجلی انجام می‌شود که شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران به کشور‌های باقی‌مانده در توافق هسته‌ای برای عمل به تعهدات خود به ویژه در حوزه‌های بانکی و نفتی صادر کرد.

 

ایران در بند هفت برجام متعهد شده بود طی مدت ۱۵ سال، ذخایر اورانیوم خود را در حد ۳۰۰ کیلوگرم «هگزافلوراید اورانیوم» با غنای ۳.۶۷ درصد یا معادل آن در سایر اشکال شیمیایی محدود کند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار