دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

تاکید مخبر بر ارائه طرح‌های کلیدی و راهگشا برای حل مشکلات مردم

تاکید مخبر بر ارائه طرح‌های کلیدی و راهگشا برای حل مشکلات مردم معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال برای استان خوزستان ضرورت جدی دارد، گفت: برنامه دولت برای ایجاد شهر‌های پتروشیمیایی و شهر‌های مولد کشاورزی می‌تواند ظرفیت‌های اشتغال‌زایی را در این استان افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور بعدازظهر امروز (دوشنبه) در جلسه ای با مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان خوزستان به بررسی مسائل و مشکلات این استان پرداخت.

وی در این جلسه استان خوزستان را استانی پراهمیت و با کارکرد ملی توصیف کرد و گفت: استان خوزستان با وجود ظرفیت‌های متعدد و گسترده در بخش‌های مختلف نباید از مشکلاتی نظیر بیکاری و فقر رنج ببرد.

مخبر در دیدار اعضای مجمع نمایندگان مردم استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جریانات اخیر کشور و تلاش گسترده دشمنان برای ضربه زدن به ایران گفت: حمایت‌های غرب از اتفاقات اخیر در کشور در طول تاریخ بی سابقه است.

وی اقتصاد دریامحور را از مزیت های کشور برشمرد و خاطر نشان کرد: ایران از ۲۷۰۰ کیلومتر ساحل برخوردار است و ۴۰۰ کیلومتر به اقیانوس دسترسی دارد که با اتکا به این ظرفیت‌ها می‌توان در کشور تحول ایجاد کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال برای این استان ضرورت جدی دارد، افزود: برنامه دولت برای ایجاد شهرهای پتروشیمیایی و شهرهای مولد کشاورزی می‌تواند ظرفیت‌های اشتغال‌زایی را در این استان افزایش دهد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مسائل و مشکلات اصلی استان خوزستان بر کسی پوشیده نیست، از نمایندگان استان خواست چند پیشنهاد کلیدی و راهگشا را برای ایجاد تحول جدی در استان خوزستان طراحی کنند تا این پیشنهادات در دستور کار دولت قرار گیرد.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در این جلسه از استان خوزستان به عنوان محور امنیت غذایی ایران یاد کرد و از برنامه این وزارتخانه برای پیگیری و حل مشکلات کشاورزان در کشور خبر داد.

در این جلسه که معاون پارلمانی رئیس‌جمهور نیز حضور داشت، نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی به طرح نظرات و دیدگاه های خود در خصوص چالش‌های اصلی استان در خصوص آلودگی و مشکلات زیست محیطی، خشکسالی و تنش آبی، حاشیه‌نشینی، بیکاری، زیرساخت های آب و فاضلاب، کشاورزی، مناطق آزاد و شرکت‌های نفتی پرداختند و پیشنهاداتی را برای رفع چالش‌ها و توسعه استان ارائه کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار