یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس

طرح زمستانی اضطراری انگلیس برای مقابله با بحران انرژی

طرح زمستانی اضطراری انگلیس برای مقابله با بحران انرژی در میانه کاهش دما و اختلال در عرضه انرژی، شبکه ملی برق انگلیس آماده است طرح آزمایشی خود را برای کاهش تقاضای مردم و مشاغل آغاز کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر اپراتور شبکه برق انگلیس آماده است «طرح زمستانی اضطراری» خود را پس از افزایش قیمت انرژی، کاهش دما و نگرانی فزاینده در مورد منابع برق فعال کند.

به گزارش گاردین، شبکه ملی برق انگلیس طرح جدیدی در نظر گرفته تا بتواند خلاء عرضه را پر کند. بر اساس این طرح، مشاغل و خانوار‌هایی که مصرف خود را در زمان اوج تقاضا کاهش داده یا قطع کنند، پاداش دریافت می‌کنند.

با این حال، متخصصان انرژی نگران هستند با کاهش دما، این طرح کافی نباشد و بر اثر افزایش تقاضا، سیستم‌های برق کشور همچنان تحت فشار قرار بگیرند.

طرح «انعطاف پذیری شبکه ملی برق» در آزمایشات مورد استفاده قرار گرفته، اما این اولین باری است که برای کاهش فشار واقعی روی شبکه استفاده می‌شود.

از سوی دیگر، تحلیلگران و اپراتور‌های سیستم برق در گفتگو با فایننشال تایمز نسبت به سناریو‌های «بدتر» هشدار داده اند. طی این سناریو‌ها کشور‌هایی از جمله انگلیس در صورت قطع کامل گاز وارداتی از روسیه با خاموشی مواجه خواهند شد. کاهش عرضه گاز که برای تولید برق نیز استفاده می‌شود، با مشکلات دیگر سیستم‌های برق کشور‌های مختلف از جمله قطعی بی‌سابقه در راکتور‌های هسته‌ای فرانسه همزمان شده است.

در شرایط عادی، فرانسه بزرگترین صادرکننده برق اروپاست، اما اخیراً مجبور شده برای برآورده کردن خواسته‌های شهروندان خود، صادرات برق به دیگر کشور‌ها را کاهش دهد. این مسئله می‌تواند در زمستان مشکل‌ساز باشد، زیرا انگلیس معمولاً به واردات از کشور‌هایی مثل فرانسه برای پاسخگویی به اوج تقاضا به‌ ویژه در فصل سرما متکی است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار