جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

دستگیری باند اغتشاشگر محله نازی‌آباد

دستگیری باند اغتشاشگر محله نازی‌آباد پلیس تهران اعلام کرد: اعضا باند پنج نفره که با اقدامات مجرمانه خود امنیت و آرامش نازی‌آباد را به مخاطره انداخته بودند با همراهی شهروندان شناسایی و دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر در پی ناآرامی‌های اخیر در سطح کشور و تلاش ضد انقلاب و معاندان برای ایجاد اغتشاش در محله‌های مختلف تهران، پنج نفر از عاملان اغتشاشات محله نازی آباد که با اقدامات مجرمانه خود امنیت و آرامش شهروندان را به مخاطره انداخته بودند شناسایی و دستگیر شدند.

براساس این گزارش، این افراد در اغتشاشات اخیر با آتش زدن سطل‌های زباله اقدام به انسداد خیابان، شعارنویسی و کشف حجاب و با جوسازی و دروغ‌پردازی و بزرگ نمایی و سیاه نمایی اقدام به مستندسازی از حوادث اخیر کرده و تصاویر خود را به منظور تشویش اذهان عمومی به شبکه‌های مجازی معاند از جمله اینترنشنال ارسال می‌کردند.

طبق اعلام پلیس تهران، از دیگر اقدامات این افراد آموزش ساخت مواد آتش‌زا و کوکتل مولوتف و تخریب اموال عمومی در بستر فضای سایبری بود.

برخی از این افراد دارای سوابق متعدد کیفری بودند که با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد از طریق گروه‌های فعال در فضای مجازی (تلگرام) با یکدیگر آشنا شده‌اند و یک باند تشکیل داده‌اند.

به طور حتم دستگیری عوامل و محرکان و آمران اغتشاشات اخیر به طور ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد و افرادی که در این مدت با اعمال مجرمانه خود امنیت و آرامش مردم را به مخاطره انداخته‌اند شناسایی و دستگیر خواهند شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار