رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

حیثیت سی ان ان هم حرّاج شد/ دروغ بزرگ آمریکایی‌ها علیه ملّی‌پوشان ایرانی

حیثیت سی ان ان هم حرّاج شد/ دروغ بزرگ آمریکایی‌ها علیه ملّی‌پوشان ایرانی اشتباه محاسباتی آشوبگران و سازمان‌های امنیتی و دولتهای تروریستی پشت صحنه آن در اتفاقات ۱۴۰۱ چند آسیب جدی به پیکر دنبال‌کنندگان براندازی جمهوری اسلامی وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، آنها با این تصور که این بار دیگر کار تمام است، بخش مهمی از شبکه انسانی خود را عملاً سوزاندند؛ مثلاً فاش شدن ارتباطات مصی علی‌نژاد با صهیونیست‌ها یکی از مسائلی بود که در این برهه به نحو آشکاری، بویژه در ماجرای دیدار با ماکرون، لو رفت. و این در حالی بود که اگر نظام سیاسی ایران می‌خواست چنین موضوعی را در افکار عمومی ایران و منطقه جا بیندازد باید مدت‌ها وقت و نیروی انسانی صرف می‌کرد.

 

لو رفتن پشت پرده تجزیه‌طلبانه اپوزیسیون نیز از موارد بخصوصی بود که با اذعان و اقرار خود مخالفان جمهوری اسلامی، کاملاً آشکار و برای افکار عمومی در کشور مسلّم شد. کارچاق‌کنی سعودی اینترنشنال، یا همان اینتراشرار برای صهیونیست‌ها و تجزیه‌طلبان نیز از مسائلی بود که کاملاً آشکار شد. و در این بین بی‌بی‌سی هم با کنار زدن پرده‌های شبه‌حرفه‌ای گری گذشته خود نشان داد که حدّی بالاتر از آمدنیوز ندارد و پشت پرده‌اش همچون اینتراشرار، جز برای آشوب و تکه‌تکه‌کردن ایران برنامه‌ریزی نمی‌کند.


امّا یکی دیگر از موارد مهم در آشوبهای 1401، به حرّاج گذاشتن حیثیت دو رسانه مهم آمریکایی بود که پیشتر دستگاه سیاسی آمریکا، نسبت به آن حساسیت بیشتری داشت. نیویورک تایمز با انتشار خبر مضحک کذبی درباره سلامتی رهبر معظم انقلاب، عملاً به یک فیک‌نیوز آشکار تبدیل شد. پس از رسوایی نیویورک تایمز، آمریکایی‌ها سی‌ان‌ان را به وسط مهلکه کشاندند. گزارش دروغ درباره فوت نیکا شاکرمی از کارهای این شبکه بود. گزارشی در آن حد ناشیانه که با صحبتهای پیشتر پخش شده مادرش هم تناقض آشکار داشت!

 

در موردی جدید هم حالا دوباره دستگاه امنیتی سیاسی آمریکا سی‌ان‌ان را به کار گرفته تا تتمه حیثیت آن را نیز به حرّاج بگذارد. این بار در آستانه بازی مهم ایران و آمریکا، این شبکه اعلام کرده که خانواده بازیکنان تیم ملی ایران توسط حکومت تهدید شده‌اند تا خود بازیکنان سرود بخوانند! خبرسازی مبتدیانه‌ای که اگرچه صرفاً می‌تواند برای عملیات روانی علیه تیم ایران در مقابل آمریکا در بازی مهم امشب به کار بیاید، امّا چیزی برای سی‌ان‌ان باقی نمی‌گذارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار