ادامه عضویت ایران در نهاد حقوق زنان سازمان ملل به رای گذاشته می‌شود-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

ادامه عضویت ایران در نهاد حقوق زنان سازمان ملل به رای گذاشته می‌شود

وضعیت آینده عضویت ایران در نهاد حقوق زنان سازمان ملل در ۱۴ دسامبر تعیین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، دیپلمات‌ها روز دوشنبه اعلام کردند که در پی اقدام واشنگتن علیه تهران، حذف ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل در ۱۴ دسامبر (۲۳ آذر) به رای گذاشته خواهد شد.

 

آمریکا روز دوشنبه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در مورد این اقدام منتشر کرد که توسط رویترز مشاهده شده است. پیش‌نویس قطعنامه‌ای که آمریکا ارائه کرده است، «جمهوری اسلامی ایران را از کمیسیون وضعیت زنان برای باقیمانده دوره ۲۰۲۲-۲۰۲۶ آن حذف می‌کند».

 

ایران به تازگی یک دوره چهار ساله را در کمیسیون ۴۵ عضوی آغاز کرده است که هر ساله در ماه مارس تشکیل جلسه می‌دهد و هدف آن ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان است.

 

شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد (ECOSOC) متشکل از ۵۴ عضو در مورد وضعیت ایران در این کمیسیون رای خواهد داد.

 

ماه گذشته کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای ضمن اتهام زنی علیه کشورمان اعلام کرد که کشورش تلاش خواهد کرد تا ایران را از این کمیسیون اخراج کند.

 

کمیسیون مقام زن پس از جنگ جهانی دوم برای تقویت حقوق زنان تأسیس شد و ۴۵ عضو آن برای دوره‌های چهار ساله انتخاب می‌شوند. 

 

آمریکا که حدود یک پنجم بودجه سازمان ملل را تامین می‌کند، بر سازمان ملل تسلط دارد و سعی دارد از آن برای فشار بر کشور‌ها برای دستیابی به اهداف سیاسی خود استفاده کند.

 

مقامات کشورمان ریشه اصلی اغتشاشات اخیر در کشور را طرح‌های غربی‌ها برای به آشوب کشیدن اوضاع داخلی عنوان کرده‌اند. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان اقداماتی از این دست را نتیجه «نگاه شکست خورده رهبران غربی نسبت به تحولات» دانسته است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر