پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

امیرعبداللهیان: هیچکس در ایران بر اثر شلیک پلیس و یا نیروهای امنیتی کشته نشد

وزیر امور خارجه گفت: در اغتشاشات اخیر پلیس به سمت احدی شلیک نکرده و هیچکس بر اثر شلیک یا برخورد پلیس و یا نیروهای امنیتی کشته نشد، بلکه به دلیل به کارگیری سلاح گرم و سرد توسط عوامل خارجی که وارد ایران شدند یا افرادی که تحت تاثیر قرار گرفتند، بیش از ۶۷ نیروی پلیس در ایران به شهادت رسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۶۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان که در مقصد دوم سفرش به حوزه بالکان به سارایوو سفر کرده در نشست خبری مشترک با بیسرا تورکوویچ وزیر خارجه بوسنی و هرزگوین گفت: ما منطقه بالکان و کشور بوسنی و هرزگوین را کشور دوست سنتی جمهوری اسلامی ایران می‌دانیم و همچون گذشته در کنار همه اقوام در بوسنی و هرزگوین باقی خواهیم ماند و به حمایت‌های خودمان از این کشور و منطقه ادامه خواهیم داد.

وی افزود: دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران دوست روزهای سخت بوسنی و هرزگوین بودند و در این مسیر به حمایت‌های خودمان همچون گذشته ادامه خواهیم داد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه بی تردید سیاست ما حمایت از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و همبستگی مسالمت آمیز و صمیمانه همه اقوام در کشور دوست بوسنی و هرزگوین است، خاطرنشان کرد: امروز طیف گسترده‌ای از موضوعات را با خانم وزیر مورد رایزنی قرار دادیم، از تحولات انتخاباتی و روند تشکیل دولت در بوسنی تا تحولات در اوکراین، افغانستان و فلسطین. توافق کردیم کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را در آینده نزدیک برگزار کرده و همه موضوعات مربوط به مناسبات دوجانبه را بیش از گذشته فعال کنیم.

وزیر خارجه اضافه کرد: خرسند هستیم که در دوران پساکرونا و در ۹ ماه گذشته حجم تبادل تجاری دو کشور ۵۳ درصد افزایش پیدا کرده است.
وزیر خارجه همچنین در ادامه و در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره اینکه گفته می‌شود انقلابی در ایران در حال وقوع است، گفت: درباره وقایع اخیری که در ایران رخ داد، بخشی از آن، مطالبات مسالت‌آمیز مردم است. من از شما دعوت می‌کنم به ایران تشریف بیاورید و وضعیت را از نزدیک ببینید. آنچه ما در ۸ هفته گذشته شاهد بودیم، موجی از مداخلات خارجی، اغتشاش و ترور طراحی شده علیه مردم ایران بود.

وزیر خارجه تصریح کرد:در اغتشاشات، پلیس به سمت احدی شلیک نکرده و هیچکس در ایران بر اثر شلیک پلیس یا برخورد پلیس و یا نیروهای امنیتی کشته نشد، بلکه برعکس به دلیل به کارگیری سلاح گرم و سرد توسط عوامل خارجی که وارد ایران شدند یا افرادی که تحت تاثیر قرار گرفتند، بیش از ۶۷ نیروی پلیس در ایران به شهادت رسیده‌اند، بدون اینکه شلیکی کنند یا از سلاح گرم استفاده کنند.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها انرژی و نفت ایران را می‌خواهند و برای آن یک هیاهوی رسانه‌ای را مدیریت کردند. آنچه در رسانه‌ها مطرح می‌شود با واقعیت تفاوت دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
0
0
چهار کلمه حرف حق وراست
آخرین اخبار