جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

ترامپ به دادگاه احضار شد

ترامپ به دادگاه احضار شد درپی شکایت ستون نویس سابق مجله مُد ال از ترامپ به دلیل تجاوز، رئیس‌جمهور سابق آمریکا به دادگاه فراخوانده شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 30
کد خبر: ۱۶۱۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا برای ادامه شهادت در پرونده شکایت ستون‌نویس سابق مجله «ال» از او، به دادگاه فراخوانده شد.

 

به گزارش رویترز، «ای ژان کارول» ۷۸ ساله که ستون‌نویس سابق مجله مُد ال در فرانسه است، در دو شکایت جداگانه ترامپ را به تجاوز و افترا متهم کرده است. او در شکایتی در سال ۲۰۱۹ ترامپ را به افترا و در شکایتی که چند روز پیش ارائه کرد، رئیس جمهوری سابق آمریکا را به تجاوز جنسی در دهه ۱۹۹۰ متهم کرد.

 

دادگاه از ترامپ خواسته است تا در پرونده افترا در ماه آوریل در جلسه محاکمه حاضر شود. ترامپ اتهامات کارول را رد کرده و گفته بود که او «از جنس من نیست» و «کاملا دروغ می‌گوید.» این پرونده دقیقا زمانی به جریان افتاده که ترامپ به تازگی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ اعلام آمادگی کرده است.

 

در اکتبر ۲۰۱۶ موج اعتراضات زنان در پی انتشار فیلمی که دونالد ترامپ در آن اظهارات شرم آور علیه زنان بود باعث شد تا زنان دیگری که قربانی بوده‎اند داستان خود را منتشر کنند تا همگان از ماهیت و خوی ترامپ آگاه شوند.

 

ترامپ در این نوار ویدئویی که مربوط به مصاحبه او با «بیلی بوش» در سال ۲۰۰۵ است از کلماتی زشت و رکیک درباره زنان استفاده می‌کند، پس از انتشار این نوار ویدئویی، زنان زیادی جرأت یافتند و دونالد ترامپ را به آزار جنسی متهم کردند.

 

در زمان مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۱۶ آمریکا طرح شکایت یک زن از نامزد حزب جمهوری‌خواه به اتهام رابطه نامشروع دونالد ترامپ با وی بار دیگر جنجال برانگیز شد.

 

«جسیکا دریک»، بازیگر فیلم‌های مستهجن آمریکایی در یک کنفرانس خبری که به همراه وکیلش حاضر شده بود گفت: دونالد ترامپ در ازای دریافت پول به وی پیشنهاد روابط غیرمشروع داده است.

 

این موضوع در حالی مطرح شد که ترامپ تمامی اتهامات از جمله تجاوز به عنف و آزار و اذیت جنسی را ساختگی و با انگیزه‌های سیاسی معرفی کرده و وعده داد تا از تمامی کسانی که این اتهامات را به وی وارد کردند، شکایت کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار