دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

راهپیمایی مردم آرژانتین برای اعلام همبستگی با فلسطین

ده‌ها نفر در آرژانتین با تجمع مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در «بوئنوس آیرس»، همبستگی خود را با ملت فلسطین در روز جهانی آن اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 02
کد خبر: ۱۶۱۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المیادین، بوئنوس آیرس، پایتخت آرژانتین دیروز پنجشنبه شاهد برگزاری راهپیمایی در روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین بود.

بر اساس این گزارش، این راهپیمایی به دعوت نهادهای اجتماعی و جریان‌های چپ برگزار شد و ده‌ها نفر در آن شرکت کردند. شرکت کنندگان در این راهپیمایی با تجمع در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی، شعارهای همبستگی با مردم فلسطین و محکومیت سیاست‌های اشغالگرانه این رژیم از جمله «اسرائیل، دولت فاشیست صهیونیستی» سر دادند.

«خوان کارلوس جوردانو» نماینده چپ‌گرای پارلمان آرژانتین در راهپیمایی اعلام همبستگی با ملت فلسطین حضور داشت و در صفحه شخصی خود در توئیتر، تصویری از حضورش را در میان شرکت کنندگان در این راهپیمایی منتشر کرد.

گفتنی است که در سال ۱۹۷۷ مجمع عمومی سازمان ملل متحد ۲۹ نوامبر هر سال را روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین اعلام کرد. این در حالی است که مجمع عمومی سازمان ملل در همان روز و در سال ۱۹۴۷، قطعنامه شماره ۱۸۱ را برای تقسیم سرزمین فلسطین به تصویب رسانده بود و «اسرائیل» در سال بعد یعنی ۱۹۴۸ در سرزمین‌های فلسطین تأسیس شد./ مهر

ارسال نظر