غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

راهپیمایی مردم آرژانتین برای اعلام همبستگی با فلسطین

ده‌ها نفر در آرژانتین با تجمع مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در «بوئنوس آیرس»، همبستگی خود را با ملت فلسطین در روز جهانی آن اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 02
کد خبر: ۱۶۱۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المیادین، بوئنوس آیرس، پایتخت آرژانتین دیروز پنجشنبه شاهد برگزاری راهپیمایی در روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین بود.

بر اساس این گزارش، این راهپیمایی به دعوت نهادهای اجتماعی و جریان‌های چپ برگزار شد و ده‌ها نفر در آن شرکت کردند. شرکت کنندگان در این راهپیمایی با تجمع در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی، شعارهای همبستگی با مردم فلسطین و محکومیت سیاست‌های اشغالگرانه این رژیم از جمله «اسرائیل، دولت فاشیست صهیونیستی» سر دادند.

«خوان کارلوس جوردانو» نماینده چپ‌گرای پارلمان آرژانتین در راهپیمایی اعلام همبستگی با ملت فلسطین حضور داشت و در صفحه شخصی خود در توئیتر، تصویری از حضورش را در میان شرکت کنندگان در این راهپیمایی منتشر کرد.

گفتنی است که در سال ۱۹۷۷ مجمع عمومی سازمان ملل متحد ۲۹ نوامبر هر سال را روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین اعلام کرد. این در حالی است که مجمع عمومی سازمان ملل در همان روز و در سال ۱۹۴۷، قطعنامه شماره ۱۸۱ را برای تقسیم سرزمین فلسطین به تصویب رسانده بود و «اسرائیل» در سال بعد یعنی ۱۹۴۸ در سرزمین‌های فلسطین تأسیس شد./ مهر

ارسال نظر