معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

سنگ‌اندازی دولت بایدن بر روند کمک‌ها به افغانستان

عضو ارشد جمهوریخواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا دولت بایدن را به نقض قانون با سنگ‌اندازی در تلاش‌های نظارتی بر کمک‌های آمریکا در افغانستان متهم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۱۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، «مایکل مک‌کال» عضو ارشد جمهوریخواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به وزارت خارجه آمریکا، وزارت خزانه‌داری این کشور و اداره توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID) ارسال کرده و از این نهاد‌ها به دلیل امتناع از همکاری با اداره سربازرس ویژه آمریکا برای بازسازی افغانستان(سیگار) انتقاد کرد.

 

مک‌کال در این نامه امتناع وزارت خارجه آمریکا، وزارت خزانه‌داری و اداره توسعه بین‌المللی آمریکا از پاسخ دادن به درخواست‌های سیگار را غیرقانونی و غیر قابل پذیرش دانست.

 

به گزارش «هیل»، این عضو ارشد جمهوریخواه در ادامه خواستار پایان فوری سنگ‌اندازی‌ها به روند نظارت بر کمک‌ها به افغانستان شد و به مقامات دولت بایدن دو هفته مهلت داد تا تمام اطلاعات مورد نیاز برای نظارت و بررسی، از آغاز خروج نیروی‌های امریکا از افغانستان را به سیگار ارائه کنند.

 

پیش از این اداره بازرس ویژه امریکا برای بازسازی افغانستان گزارش داده بود که چندین نهاد حکومت بایدن با این اداره در زمنیه ارایه اطلاعات همکاری نکرده است.

 

پیش از این «جان سپکو» سربازرس ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان اعلام کرده بود دولت بایدن از تحقیقات این نهاد پیرامون کمک 1.1 میلیارد دلاری بشردوستانه به افغانستان سنگ‌اندازی می‌کند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار