کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

کاخ سفید: بایدن قصد خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ در سال جدید اعلام می‌کند

کاخ سفید: بایدن قصد خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ در سال جدید اعلام می‌کند کاخ سفید اعلام کرد: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا قصد خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴، احتمالا اوایل سال جدید میلادی ( ۲۰۲۳) اعلام می کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر رونالد کلین رئیس دفتر کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: من از سوی بسیاری از دموکرات ها در سراسر آمریکا شنیده ام که آنها خواهان نامزدی دوباره بایدن برای انتخابات سال ۲۰۲۴ هستند.

وی افزود: اما این رئیس جمهور است که تصمیم می گیرد. من انتظار دارم چند روز پس از تعطیلات، بایدن نامزدی خود را اعلام کند.

این در حالی است که نظرسنجی ها نشان می دهد، محبوبیت جو بایدن از هر رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا در ۴۴ سال گذشته کمتر است.

به گزارش نیوزویک، بر اساس نظرسنجی‌های FiveThirtyEight، میزان محبوبیت بایدن در حال حاضر ۴۱.۷ درصد است و ۵۳.۱ درصد از آمریکایی‌ها با ریاست جمهوری او مخالف هستند. این موضوع نشان دهنده افزایش نسبی محبوبیت بایدن نسبت به ماه تیر است؛ زمانی که میزان رضایت از او به ۳۷.۵ درصد رسید.

با این حال، میزان محبوبیت بایدن همچنان پایین‌تر از آخرین اسلاف دموکراتش است که اتفاقا در مقایسه با بایدن شکست‌های میان دوره‌ای سهمگین‌تری را تجربه کردند.

باراک اوباما در دوره ریاست‌جمهوری خود، محبوبیتی در حدود ۴۵ درصد داشت. در طول اولین انتخابات میان دوره‌ای زمان اوباما در سال ۲۰۱۰، جمهوری خواهان ۶۳ کرسی مجلس نمایندگان و ۶ کرسی سنا را تغییر دادند و این انتخابات را به یکی از قوی ترین "امواج قرمز" در تاریخ آمریکا تبدیل کردند.

بیل کلینتون رئیس جمهور پیشین دیگر نیز در این مقطع از ریاست جمهوری خود، رتبه محبوبیت ۴۳.۸ درصد داشت. دموکرات‌ها در انتخابات میان دوره‌ای سال ۱۹۹۴، ۵۴ کرسی مجلس نمایندگان و ۸ کرسی سنا را از دست دادند.

جیمی کارتر رئیس جمهور سابق آمریکا، پس از اولین و تنها انتخابات میان دوره‌ای خود در سال ۱۹۷۸، محبوبیت ۵۱.۹ درصدی داشت. او نیز مانند بایدن، در انتخابات میان دوره‌ای خوش اقبال بود و تنها ۱۵ کرسی مجلس و سه کرسی سنا را از دست داد.

در عنون مقایسه جدیدتر، دونالدترامپ رئیس جمهور سابق جمهوری خواه، در همان مقطع ریاست جمهوری خود، محبوبیت ۴۲.۴ درصدی داشت که فقط کمی بالاتر از بایدن بود. جمهوری خواهان ۴۱ کرسی مجلس نمایندگان را از دست دادند اما در انتخابات میان دوره‌ای در سال ۲۰۱۸ دو کرسی سنا را به دست آوردند.

محبوبیت بایدن نیز در ماه اولیه پاییز افزایش یافت، اما از ماه آبان و با نزدیک شدن به انتخابات میان دوره‌ای، اندکی کاهش یافت. اما این کاهش به اندازه کافی شدید نبود که موجی را که جمهوری خواهان برای پیروزی در هر دو مجلس کنگره نیاز داشتند، ایجاد کند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار