شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

سنگ‌اندازی دولت بایدن بر روند کمک‌ها به افغانستان

عضو ارشد جمهوریخواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا دولت بایدن را به نقض قانون با سنگ‌اندازی در تلاش‌های نظارتی بر کمک‌های آمریکا در افغانستان متهم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۱۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، «مایکل مک‌کال» عضو ارشد جمهوریخواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به وزارت خارجه آمریکا، وزارت خزانه‌داری این کشور و اداره توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID) ارسال کرده و از این نهاد‌ها به دلیل امتناع از همکاری با اداره سربازرس ویژه آمریکا برای بازسازی افغانستان(سیگار) انتقاد کرد.

 

مک‌کال در این نامه امتناع وزارت خارجه آمریکا، وزارت خزانه‌داری و اداره توسعه بین‌المللی آمریکا از پاسخ دادن به درخواست‌های سیگار را غیرقانونی و غیر قابل پذیرش دانست.

 

به گزارش «هیل»، این عضو ارشد جمهوریخواه در ادامه خواستار پایان فوری سنگ‌اندازی‌ها به روند نظارت بر کمک‌ها به افغانستان شد و به مقامات دولت بایدن دو هفته مهلت داد تا تمام اطلاعات مورد نیاز برای نظارت و بررسی، از آغاز خروج نیروی‌های امریکا از افغانستان را به سیگار ارائه کنند.

 

پیش از این اداره بازرس ویژه امریکا برای بازسازی افغانستان گزارش داده بود که چندین نهاد حکومت بایدن با این اداره در زمنیه ارایه اطلاعات همکاری نکرده است.

 

پیش از این «جان سپکو» سربازرس ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان اعلام کرده بود دولت بایدن از تحقیقات این نهاد پیرامون کمک 1.1 میلیارد دلاری بشردوستانه به افغانستان سنگ‌اندازی می‌کند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر