مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران رهاشدن بیش از ۳۰۰ گودال در تهران

قطع انشعابات در انتظار مالکان ساختمان های ناایمن

رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در خصوص آخرین اقدامات انجام شده برای ایمن سازی ساختمان های ناایمن توضیحاتی ارائه کرد و گفت: اگر مالکان ساختمان های ناایمن پای کار نیایند انشعابات ساختمان قطع می شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۱۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، قدرت‌الله محمدی رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران، در خصوص آخرین اقدامات انجام شده برای ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن شهر گفت: از 129 ساختمان پرخطر به 119 ساختمان رسیده‌ایم و روند خوبی در پیش است.

 

وی در پاسخ به این پرسش که گفته شده بود تا پایان سال ایمن‌سازی این ساختمان‌ها انجام می‌شود گفت:‌ببینید کار زمان‌بر است و باید تأمین اعتبار شود. تلاش می‌کنیم تا پایان سال هر چه می‌توانیم عدد ساختمان‌های ناایمن را کمتر کنیم. جلسات در حال برگزاری است و با مالکان پی در پی در تماس هستیم.

 

محمدی ادامه داد: خدا را شکر مالکان ساختمان‌های ناایمن پای کار آمده‌اند البته عده‌ای هم هنوز پای کار نیستند. مشکلات خاصی وجود دارد اما رفع می‌شود ما هم به عنوان شهرداری کمک‌هایی انجام می‌دهیم تا کار تسهیل شود.

 

رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران با تأکید بر این موضوع که چند ساختمان ناایمن در منطقه 2 پلمپ شدند، گفت:‌ابتدا انشعابات آنها قطع شد و بعد مالکان پای کار آمدند و اقدام به نوسازی کردند.

 

محمدی اضافه کرد: اولین کاری که انجام می‌دهیم این است که اگر مالکان پای کار نیایند انشعابات ساختمان قطع می شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده