عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

روسیه: قیمت تصویب شده برای نفت را نمی‌پذیریم

روسیه: قیمت تصویب شده برای نفت را نمی‌پذیریم سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد روسیه قیمت تصویب شده گروه جی ۷ برای نفت را نمی‌پذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۲۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین، اعلام کرد روسیه سقف قمیتی که کشور‌های اروپایی عضو گروه جی ۷ و متحدانشان برای نفت روسیه تعیین کردند را نخواهد پذیرفت.

خبرگزاری تاس روسیه با استناد به سخنان پسکوف نوشت: «روسیه برای سقف قیمت آماده بود و اکنون در حال تحلیل آن است. ما این سقف قیمت را نمی‌پذیریم، تحلیل به سرعت در حال انجام است و پس از آن روسیه پاسخ خود را ارائه خواهد کرد.»

صبح امروز پس از موافقت نماینده لهستان در اتحادیه اروپا اعضای این اتحادیه با تعیین سقف قیمت ۶۰ دلاری برای خرید هر بشکه نفت خام روسیه توافق کردند و این در حالی است که کشور‌های عضو گروه ۷ و استرالیا نیز در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که برای تعیین سقف قیمت ۶۰ دلاری موافق هستند.

لهستان پیش از این به دلیل بررسی سازوکار تنظیمی برای این منظور، با قیمت‌های پیشنهادی اتحادیه اروپا مخالفت می‌کرد.

پیشتر روز‌های متمادی کشور‌های اروپایی بر سر این مسئله رایزنی کردند، لهستان در این میان برای پایین آوردن قیمت تا حد ممکن پافشاری کرد. پیشنهاد برای کاهش قیمت بار اول در جلسه هفته گذشته گروه ۷ مطرح شد، این گروه مبنی را بر قیمت ۶۵ تا ۷۰ دلار برای هر بشکه گذاشته بود.

یکی از اسنادی که به خبرگزاری رویترز رسیده نشان می‌دهد این قیمت ماه ژانویه و پس از آن هر دو ماه یک‌بار برای ارزیابی گذاشته می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار