«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

نخست‌وزیر کانادا: معترضان حق بستن خیابان را ندارند

نخست‌وزیر کانادا: معترضان حق بستن خیابان را ندارند نخست وزیر کانادا در یک سخنرانی درباره سرکوب اعتراضات کامیون داران در ابتدای سال میلادی عنوان کرد اشغال خیابان‌ها با اعتراض متفاوت است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۱۶۲۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، جاستین ترودو در کمیسیون تحقیقات گفت: من کاملا مطمئن و آسوده خاطر هستم که کارم در موافقت با به کارگیری قانون وضعیت اضطراری در اوایل سال جاری میلادی برای مقابله با اعتراضات علیه محدودیت‌های کرونایی درست بود.

 

نخست وزیر کانادا اظهار کرد: مساله این نبود که معترضان بخواهند صدایشان شنیده شود. مساله این بود که آن‌ها می‌خواستند از آن‌ها تبعیت شود.

 

ترودو اذعان کرد: زور کردن به تغییر سیاست‌های عمومی با استفاده از تظاهرات امری نگران کننده است. اینکه بیاییم جایی را اشغال کرده و بگوییم تا زمان اجرای تغییر آنجا را ترک نمی‌کنیم آن هم به شکلی که مخرب و بالقوه خطرناک باشد با این فرق دارد که صرفا اعتراض کنیم و بگوییم میخواهیم سیاست‌های عمومی تغییر کند.

 

اوایل سال جاری میلادی نخست وزیر کانادا با به کار گیری قانون وضعیت اضطراری در این کشور که با ۱۸۵ رای موافق در پارلمان این کشور به تصویب رسید، نیرو‌های امنیتی را به پایان دادن به اعتراضات جنبش موسوم به «کاروان آزادی» متشکل از رانندگان معترض کامیون‌ها که در ژانویه و فوریه برای چند هفته خیابان‌های شهر اتاوا را اشغال کرده و بند آوردند، مامور کرد.

 

پلیس کانادا از روز ۱۴ فوریه سال جاری میلادی و آغاز اجرای قانون وضعیت اضطراری تا روز ۲۳ فوریه که به اعتراضات پایان داد، بیش از ۱۹۱ نفر را دستگیر و ۷۹ خودرو را مصادره کرد.

 

در حالی نخست وزیر کانادا از سرکوب مردم در کشورش که تنها خیابان‌ها را مسدود و تحصن کرده بودند، حمایت می‌کند و این اقدام را درست می‌داند که در دو ماه اخیر و به بهانه ناآرامی‌ها در ایران، ضمن مداخله در امور کشورمان و حمایت از اغتشاشگرانی که پلیس، مردم و اموال عمومی و خصوصی را هدف قرار می‌دهند، تحریم‌هایی را علیه مقامات امنیتی ایران اعمال کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار