رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اذعان دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل به مصون بودن ایران در برابر اغتشاشات

اذعان دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل به مصون بودن ایران در برابر اغتشاشات همزمان با حمایت مقامات آمریکا از اغتشاشات در ایران، تحلیلگران ارشد اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی به مصونیت ایران در برابر اغتشاشات اخیر اذعان کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 05
کد خبر: ۱۶۲۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر تحلیلگران ارشد اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی به مصونیت ایران در برابر اغتشاشات اخیر اذعان کرده‌اند.

«آوریل هاینس» مدیر اطلاعات ملی آمریکا، روز شنبه، درباره این اغتشاشات گفت که جمهوری اسلامی ایران این موضوع را تهدیدی علیه ثبات خود نمی‌بیند.

«آمیت ساعار» تحلیلگر ارشد اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرده که این اغتشاشات قادر به تهدید موجودیت نظام حاکم بر ایران نیست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار