وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

فریب تبلیغات کاذب اهدای عضو را نخورید

فریب تبلیغات کاذب اهدای عضو را نخورید مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان بالاترین سنی که می‌توان اهدای قلب را انجام داد 55 سال اعلام کرد و در عین حال متذکر شد: اهدای قلب جدا از مسئله سن، بستگی به وضعیت قلب و شرایط زندگی فرد بیمار نیز دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، کتایون نجفی زاده مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان گفت: امروز پنجاهمین سالگرد اولین پیوند قلب در جهان توسط دکتر بارنار در آفریقای جنوبی است. دکتر بارنار قلب یک جوان 25 ساله مبتلا به مرگ مغزی را به یک آقای 54 ساله پیوند زد.

 

وی افزود: با وجود اینکه در آن زمان، داروهای کنترل کننده ایمنیِ بعد از عمل پیوند ساخته نشده بود اما بیمار 18 روز زنده ماند و یک ماه بعد هم یک پیوند دیگر زد و بیمار دو سال زنده ماند.

 

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان، موفقیت یک ساله‌ی پیوند قلب در دنیا را بین 85 تا 90 درصد اعلام کرد و گفت: در حال حاضر حدود 10 مرکز پیوند قلب در شهرهای مختلف ایران وجود دارد که پیوند قلب را با موفقیت انجام می‌دهند.

 

نجفی زاده متذکرشد: بر خلاف تبلیغات کاذبی که می‌شود به هیچ عنوان یک فرد زنده نمی‌تواند قلب خود را اهدا کند و اهدای قلب از فرد مرده و یا کسی که ایست قلبی کرده با کیفیت پایینی است و بهترین حالت اهدا، از فردِ دچار مرگ مغزی است.

 

وی همکاری به موقع خانواده فرد مبتلا به مرگ مغزی را در اهدای عضو بسیار موثر دانست و تأکید کرد: اگر تبلیغات منفی انجام نشده باشد و مرگ مغزی با کما اشتباه گرفته نشود خانواده بیمار می‌تواند به موقع تصمیم بگیرد و زندگی بخش بیماران نیازمند به پیوند باشد.

 

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان بالاترین سنی که می‌توان اهدای قلب را انجام داد 55 سال اعلام کرد و در عین حال متذکر شد: اهدای قلب جدا از مسئله سن، بستگی به وضعیت قلب و شرایط زندگی فرد بیمار نیز دارد.

 

 نجفی زاده با بیان اینکه رضایت خانواده‌ها از اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی از 5 درصد به 70 درصد رسیده گفت: اگر برای هر یک از ما چنین اتفاقی بیفتد و رضایت خود را از قبل اعلام نکرده باشیم احتمال رضایت خانواده 48 درصد است اما اگر کارت اهدای عضو گرفته باشیم و رضایت خود را هم به خانواده اعلام کرده باشیم در صورت مرگ مغزی، اهدای عضو قطعی است.

 

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان یادآورشد: افرادی که علاقمند به اهدای عضو پس از مرگ مغزی هستند می‌توانند کد ملی خود را به شماره 3432 پیامک کنند و کارت عضو خود را بگیرند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار