هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته

افزایش پیوند قلب در دوران کرونا

یک متخصص قلب و عروق گفت: پس از شیوع کرونا، تعداد بیماران برای پیوند قلب بیشتر شد و همه در نوبت هستند که البته ترجیح این است که بیماران جوان‌تر با امید به زندگی بیشتر در اولویت قرار گیرند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر منوچهر قارونی در گفت‌و گویی با بیان اینکه در کشور ما بیش از ۲۰ سال است که پیوند قلب انجام می‌شود، اظهار داشت: در بیمارانی که درمان دارویی دیگر اثر نمی‌کند و نارسایی بسیار پیشرفته دارند، ناچار به تغییر قلب و پیوند قلب هستیم.

وی ادامه داد: سیستم ایمنی افرادی که پیوند قلب می‌شوند را به ناچار ضعیف می‌کنیم تا قلب را پس نزنند؛ در نتیجه به خاطر داروها باید مواظب باشند زیرا مستعد عفونت هستند.

این متخصص قلب و عروق با بیان اینکه دشمن این افراد عفونت است؛ بنابراین روبوسی و رفت و آمد را باید کنار بگذارند، تصریح کرد: به طور معمول این افراد عمر سه تا پنج ساله دارند. به صورت میانگین حتی برای افراد با بیماری سرطان، اگر سرطان در مدت پنج سال دوباره برنگردد در واقع شفایافته است.

قارونی اضافه کرد: گیرنده قلب باید اوره بالا، بیماری قند، نارسایی کلیه و چاقی نداشته باشد همچنین آن فرد نباید بیماری‌های مفاصل و فشارخون بالا را در سوابق بیماری خود داشته باشد.

وی اظهار داشت: تیر کشیدن‌های قلب بیشتر از ناراحتی اعصاب است. اگر می‌خواهید قلب سالم داشته باشید، به زندگی دیگران حسادت نکنید، حرص نخورید و تغذیه سالم داشته باشید.

در سال ۱۳۷۲ نخستین پیوند قلب و نخستین پیوند کبد ایران انجام شد و در نهایت قانون پیوند عضو از سال ۱۳۷۹ در ایران به تصویب رسید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار