آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

سردرگمی دولت‌های اروپایی در برابر افزایش تورم

در حالی که تورم در کشور‌های اروپایی افزایش یافته و کارگران خواهان افزایش دستمزد‌ها هستند اما دولت‌های اروپایی نیز با این خواسته مخالفت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۱۶۲۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که تورم در کشور‌های اروپایی افزایش یافته است و کارگران خواهان افزایش دستمزد‌ها بر اساس تورم هستند و دولت‌های اروپایی نیز با این خواسته مخالفت می‌کنند؛ دولت‌ها در قاره اروپا از ترس تأثیر افزایش دستمزد‌ها بر تورم، درخواست معترضان را نادیده می‌گیرند.

 

به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، میزان تورم در اتریش به یازده درصد رسیده و قدرت خرید مردم کاهش یافته است. اتحادیه‌های کارگری تهدید کرده اند همانند کارگران راه آهن اعتصاب خواهند کرد.

 

در همین راستا اتریشی‌ها دچار بحران‌های اقتصادی پیاپی شده اند. بعد از آنکه اعتراضات به بخش حمل و نقل رسید و در چند هفته گذشته چندین بار کشور را به حالت فلج درآورد، اتحادیه‌های حمل و نقل تهدید کرده اند که اگر دولت خواسته آن‌ها را برای بالا بردن دستمزد‌ها اجابت نکند باز هم دست به اعتصاب می‌زنند.

 

یکی تاز شهروندان اتریش در این خصوص به شبکه روسیا الیوم گفت: شهروندان اتریش در وضعیت مناسبی قرار ندارند، آن‌ها از یک سو خواهان بالا رفتن دستمزد‌ها هستند تا بتوانند در برابر تورم بایستند و از سوی دیگر هراس دارند که افزایش حقوق‌ها به افزایش دوباره قیمت‌ها منجر شود.

 

تورم در اتریش به بیش از یازده درصد رسیده است. میزانی که اتریش ده‌ها سال با آن روبرو نشده بود. علاوه بر این شمار آوارگان اوکراینی هم رو به افزایش است. این مسائل باعث شده است مردم اعتماد خود را به دولت از دست بدهند. نظرسنجی مرکز افکارسنجی «سورا» نشان می‌دهد که ۶۴ درصد از مردم از عملکرد دولت این کشور راضی نیستند.

 

درخواست برای مرتبط کردن دستمزد‌ها به میزان تورم فقط مربوط به اتریش نیست بلکه اتحادیه‌های کارگری فرانسه هم از سه هفته قبل خواهان این مسئله بوده اند، اما دولت‌ها از ترس بالا رفتن دوباره میزان تورم از قبول این درخواست‌ها سر باز می‌زنند. اکنون این دولت‌ها در وضعیتی سخت قرار گرفته اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار