ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اوکراین: ایران به روسیه موشک بالستیک نداده است

اوکراین: ایران به روسیه موشک بالستیک نداده است مشاور رئیس‌جمهور اوکراین برخلاف اتهام‌زنی‌های غرب، اذعان کرد که جمهوری اسلامی ایران موشک‌های بالستیک در اختیار روسیه قرار نداده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۱۶۲۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل پودولیاک» مشاور رئیس‌جمهور اوکراین روز گذشته (سه‌شنبه، ششم دسامبر) تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران تاکنون موشک‌های بالستیک در اختیار روسیه قرار نداده و احتمالاً چنین تسلیحاتی را به مسکو نخواهد داد.

 

این مقام ارشد اوکراینی در حالی چنین اظهاراتی را در گفت‌وگو با روزنامه انگلیسی «گاردین» مطرح کرده که طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر کشورهای غربی بارها بدون ارائه هرگونه سند، ایران را به عرضه تجهیزات نظامی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین متهم کرده‌اند.

 

پودولیاک در ادامه مدعی شد که فشارهای دیپلماتیک غرب و همچنین اغتشاشات داخلی ایران از عوامل خودداری تهران از ارائه موشک‌های بالستیک به روسیه بوده است.

 

مشاور ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین با این حال ادعاهای دیگر مقام‌های اوکراینی را درباره عرضه پهپادهای ایران تکرار کرد و گفت که در حال حاضر احتمالاً ذخایر پهپادهای روسیه که از ایران دریافت کرده، به پایان رسیده و مسکو تنها برای دو الی سه حمله گسترده به اوکراین، موشک‌های کروز ساخت روسیه را در اختیار دارد.

 

پیش از این در گزارش‌هایی ادعا شده بود که مسکو درصدد خرید موشک از ایران است اما پودولیاک گفت که تاکنون چنین قراردادی بین ایران و روسیه جاری نشده است.

 

این مقام اوکراینی ادعا کرد: «ایران تحت فشار دیپلماتیک قرار دارد و اعتراضات نیز به دولت فشار آورده است ... به همین دلیل آن‌ها برای معامله با روسیه زمان ندارند و چنین چیزی در اولویتشان قرار ندارد»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار