اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

ایران رتبه اول تولید علم در منطقه را کسب کرد

ایران رتبه اول تولید علم در منطقه را کسب کرد وزیر علوم گفت: جهش علمی و فناوری بر مبنای عملکرد خواهد بود و آیین نامه را ابلاغ کرده تا علاوه بر تولید علم تحقیقات نیاز محور به خوبی انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ محمد علی زلفی گل وزیر علوم در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار گفت: بیش از ۷۸ هزار سند علمی از ایران منتشر و رتبه اول تولید علم در منطقه را کسب کرده ایم و با مقالات فارسی در حدود ۱۰۰ هزار مقاله در مجامع بین المللی منتشر شده است.


به گفته وی برج فناوری کشور در حال رشد است هرچند هنوز به پای رشد علمی ایران نرسیده است. نظام سنجش و انگیزش جدیدی را در کشور بکار بگیریم تا خروجی آن سبب شود تا محققان ما ارتقا پیدا کنند.


او ادامه داد: جهش علمی و فناوری بر مبنای عملکرد خواهد بود و آیین نامه را ابلاغ کرده تا علاوه بر تولید علم تحقیقات نیاز محور به خوبی انجام شود.


او افزود: هزینه کردن در فناوری و نوآوری بسیار مهم و با اهمیت و بهترین سرمایه گذاری است و باید از خام فروشی فاصله بگیریم و معتقدم دانشگاه های ما محل تربیت محققان و پژوهشگران است. سرمایه گذاری علم و فناوری بهترین راه برای مرجعیت علمی کشور است.


او گفت: در حال حاضر بیش از ۸۴۰ دانشمند یک درصد بین المللی در کشور داریم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار