هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

صعود دو پله‌ای ایران در تولید علم مرتبط با علوم و فناوری آب

دبیر ستاد توسعه دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست اعلام کرد در زمینه علوم و فناوری آب، در بین تمام کشور‌های تولیدکننده علم جهان، با ۲ پله صعود نسبت به سال ۲۰۲۱، در رتبه چهارم ایستاده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۴۱۴۴
صعود دو پله‌ای ایران در تولید علم مرتبط با علوم و فناوری آب

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشور ایران در بسیاری از زمینه‌های علمی جزء کشور‌های پیشرو و مطرح جهان است. آمار جهانی نشان می‌دهد، رتبه ایران در تولیدات علمی مرتبط با علوم و فناوری آب در جایگاه چهارم جهانی است.

محمد همت، دبیر ستاد توسعه دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست اعلام کرد: داده‌های جدید نشریافته توسط رنکینگ سایماگو که برگرفته از داده‌های اسکوپوس است، نشان می‌دهد که در حوزه Water Science and Technology در سال ۲۰۲۲ در بین تمام کشور‌های تولیدکننده علم جهان، در رتبه چهارم ایستاده‌ایم. این در حالی است که در ۲۵ سال اخیر، ایران در این زمینه گوی سبقت از ۵۳ کشوری که از ما برتری علمی داشته‌اند، ربوده است. در حال حاضر ایران بالاتر از کشور‌هایی مانند انگلستان، آلمان، کانادا، فرانسه، روسیه، ژاپن، هلند، سوئد، سوئیس، نروژ و بسیاری دیگر از کشور‌ها قرار گرفته است.

همت با اشاره به اهمیت داده‌های اسکوپوس در نظام رتبه‌بندی علم جهان افزود: در سال ۲۰۲۱ رتبه ششم جهان و در سال ۲۰۲۲ رتبه چهارم جهان را در اختیار گرفتیم که افتخار بزرگی است. وارد شدن کشور در بین ۵ کشور برتر جهان در این زمینه، نشان‌دهنده رشد علمی قابل قبول کشور در این حوزه و اراده قوی اساتید، فناوران و دانشجویان در جهت رشد و تعالی کشور است.

وی با بیان اینکه کشور ایران در حال حاضر در اکثر حوزه‌های علمی در جهان صاحب رتبه‌های برتر و یا خوب است، افزود: با توجه به شرایط موجود و جریان قابل قبول تولید علم و توسعه فناوری در کشور می‌توان گفت که از مرحله باور «توانستن» عبور کردیم و در بسیاری از حوزه‌ها، دانشمندان، اساتید، دانشجویان و فناوران در اندیشه «فتح قله‌ها» و بهترین بودن هستند.

دبیر ستاد توسعه دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست ادامه داد: نقطه کانونی حرکت کشور‌ها به سمت پیشرفت و اقتدار، فهم توانستن و باور واقعی به آن است. جوانان و اندیشمندان کشوری که توانستن خود در عرصه‌های علمی و فناوری را باور کنند، دروازه‌های پیشرفت را فتح خواهند کرد و افق‌های روشنی برای خود و کشور خواهند ساخت./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار