سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

بورل: تحریم‌های شدیدتری علیه ایران اعمال می‌کنیم

بورل: تحریم‌های شدیدتری علیه ایران اعمال می‌کنیم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه مداخله بروکسل در امور داخلی ایران و حمایت از آشوبگران گفت کشورهای عضو این اتحادیه با بسته تحریمی شدید علیه ایران موافقت خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 12
کد خبر: ۱۶۳۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه دخالت‌ها در امور داخلی ایران و حمایت از آشوبگران گفت: ما با اعمال یک بسته تحریمی شدید علیه ایران موافقت خواهیم کرد.

 

وی گفت: امروز، کشورهای عضو اتحادیه اروپا تحریم‌ها و محکومیت‌های بیشتری را علیه تهران به دلیل نقض حقوق بشر و حمایت از روسیه با هواپیماهای بدون سرنشین اتخاذ خواهند کرد.

 

او همچنین با بیان اینکه مباحثات درباره اعمال نهمین بسته تحریمی علیه روسیه هنوز به پایان نرسیده، ابراز امیدواری کرد که اعضای اتحادیه اروپا امروز یا فردا در این زمینه به توافق برسند.

 

وزاری خارجه اتحادیه اروپا قرار است امروز (دوشنبه) برای اجماع در خصوص وضع تحریم‌های بیشتر علیه روسیه و جمهوری اسلامی ایران نشست برگزار می‌کنند.

 

بر اساس گزارش رویترز، وزرای خارجه اتحادیه اروپا قصد دارند به بهانه حمایت از اوکراین، نهمین بسته تحریمی را علیه روسیه به بحث گذارند که طبق آن حدود ۲۰۰ فرد و نهاد روسیه در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.

 

طبق این گزارش، وزرای خارجه اتحادیه اروپا همچنین درصدد هستند تا به بهانه حمایت از اغتشاشات، تحریم‌هایی را علیه افراد و سازمان‌های ایران مورد بررسی قرار دهند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار