حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

آغاز اجرای عملیات کنترل مرز عراق با ایران و ترکیه

وزیر کشور عراق در دیدار با مقامات نظامی منطقه کردستان عراق اعلام کرد که پلیس مرزبانی این کشور فرایند کنترل مرز با ایران و ترکیه را آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالامیر الشمری» وزیر کشور عراق، روز دوشنبه (دیروز)، با مقامات بلندپایه اربیل درباره کنترل مرزها با ایران و ترکیه رایزنی کرد.

 

 خبرگزاری رسمی عراق (واع) بامداد امروز (سه‌شنبه) در این خصوص گزارش داد که وزیر کشور عراق به همراه «قیس المحمداوی» معاون فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق و تعدادی از افسران عراقی به اربیل رفت و مورد استقبال وزیر داخلی منطقه کردستان عراق قرار گرفت.

 

براساس این گزارش، نشستی میان اعضای هیأت اعزامی دولت مرکزی عراق و هیأت منطقه کردستان برگزار شد که در این نشست وزیر کشور، معاون فرماندهی عملیات مشترک، دستیار معاون وزارت کشور عراق در امور امنیت فدرال، شماری از افسران فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق، فرمانده نیروهای پلیس مرزبانی، مدیر اداره روابط و اطلاع‌رسانی، رئیس ستاد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق، فرمانده پلیس مرزبانی منطقه یک و همچنین وزیر داخلی منطقه کردستان، فرمانده پلیس، رئیس ستاد نیروهای پیشمرگه و تعدادی از افسران منطقه کردستان عراق حضور یافتند.

 

خبرگزاری رسمی عراق اضافه کرد که در این نشست مسائل مهمی به‌ویژه بالا بردن سطح همکاری و هماهنگی میان دو طرف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وزیر کشور عراق در ادامه بر لزوم کنترل کامل مرزهای این کشور با ایران و ترکیه تأکید و در عین حال بیان کرد که این دو مسئله بسیار ضرورت دارند.

 

عبدالامیر الشمری در ادامه بیان کرد که فرماندهی پلیس مرزبانی این کشور تمامی جزئیات را تکمیل کرده و وارد فاز اجرایی شده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار