رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

دولت عراق ورود اتوبوس به خاک ایران را ممنوع کرد

مدیرکل بازرسی وزارت راه و شهرسازی از ممنوعیت ورود اتوبوس به خاک ایران توسط دولت عراق، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 17
کد خبر: ۲۵۴۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین مذنب اظهار داشت: قرار بر این بود که از اتوبوس‌های عراقی برای جابه‌جایی زائران استفاده کنیم، اما از چند شب گذشته وزارت کشور عراق ورود این اتوبوس‌ها را به ایران ممنوع کرد.

وی در جمع خبرنگاران درباره استفاده از ظرفیت اتوبوس‌های عراقی برای جابه‌جایی مستقیم زائران از تهران به نجف، اظهار داشت: قرار بر این بود که از اتوبوس‌های عراقی برای جابه‌جایی زائران استفاده کنیم، اما چند شب گذشته وزارت کشور عراق ورود این اتوبوس‌ها را به ایران ممنوع کرد و ما از همان شب درگیر این مسأله و برنامه‌ریزی‌ها هستیم.

وی ادامه داد: پیگیر این موضوع بودیم که مرز عبور این اتوبوس‌ها را تغییر دهیم که اگر مرز مهران شلوغ است این اتوبوس‌ها از مرز خسروی و پرویز خان تردد داشته باشند، اما این مسائل کشور عراق هستند که به برنامه‌ریزی‌های انجام شده آسیب زده است.

مدیرکل بازرسی وزارت راه و شهرسازی درباره توجیه عراق برای ممنوعیت ورود این اتوبوس‌ها به ایران و جابه‌جایی زائران گفت: توجیهی که می‌آوردند این است که مرز مهران شلوغ و مشکلاتی ایجاد شده‌است.

وی همچنین درباره گران‌فروشی‌های بلیت هواپیمای اربعین با بیان اینکه با گران‌فروشی بلیت هواپیما برخورد قاطع می‌کنیم، گفت: مسئولیت گران‌فروشی بلیت بر عهده شرکت هواپیمایی است و به واسطه‌ای هم که فروخته باشد و آن واسطه بخواهد گران‌فروشی کند، ایرلاین باید پاسخگو باشد و مرجع قضایی با آن ایرلاین هم برخورد می‌کند.

همچنین سعید چلندری، مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی در جمع خبرنگاران با اشاره به پرواز‌های فوق العاده اربعین اظهار داشت: ١١٨٠ پرواز‌های برنامه‌ای اربعین و تا این لحظه ١١٠٠ پرواز فوق‌العاده از فرودگاه امام انجام می‌شود و پیش‌بینی این است تا ١٢ شهریور تعداد پرواز‌های به ٣٠٠٠ افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: گرمای هوا باعث شده که تعداد مسافران در هر هواپیما کمتر باشد و هر هواپیما با ١٠ نفر مسافر کمتر پرواز می‌کند، اما این محدودیت برای پرواز‌های بعد از ساعت ١۶ و کاهش دما اعمال نمی‌شود.

چلندری افزود: میانگین تاخیرات پرواز‌های اربعین تا به امروز حدود ١٣ دقیقه بوده است و تاخیر عملیاتی حساب می‌شود./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر