واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

افزایش تعداد نیروهای مرزبانی در مرزهای کردستان عراق

تحسین الخفاجی سخنگوی رسمی فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق امروز سه‌شنبه (۱۳ دسامبر) گفت که باید مرزهای منطقه کردستان به سرعت کنترل شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری الفرات به نقل از الخفاجی گزارش داد درخواست منطقه کردستان از عبدالامیر الشمری وزیر کشور عراق مبنی بر افزایش ماموران مرزبانی مورد پذیرش قرار گرفت.

وی با بیان اینکه هدف از افزایش تعداد این ماموران، تسریع در کنترل مرزها و جلوگیری از هر گونه تعدی به مرزهای عراق است، تصریح کرد: نقاط مرزی بسیار زیادی بین ما و ترکیه در خط صفر مرزی وجود دارد و تعداد کنونی (نیروهای مرزبانی) برای کنترل همه مرزها کافی نیست.

وزیر کشور عراق همچنین دوشنبه (دیروز) به همراه «قیس المحمداوی» معاون فرماندهی عملیات مشترک ارتش عراق و تعدادی از افسران عراقی به اربیل رفت و مورد استقبال وزیر داخلی منطقه کردستان عراق قرار گرفت.

نشستی میان اعضای هیأت اعزامی دولت مرکزی عراق و هیأت منطقه کردستان برگزار شد. در این نشست مسائل مهمی به ‌ویژه بالا بردن سطح همکاری و هماهنگی میان دو طرف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وزیر کشور عراق در ادامه بر لزوم کنترل کامل مرزهای این کشور با ایران و ترکیه تأکید و در عین حال بیان کرد که این دو مسئله بسیار ضرورت دارند.

عبدالامیر الشمری در پایان خاطر نشان کرد که فرماندهی پلیس مرزبانی این کشور تمامی جزئیات را تکمیل کرده و وارد فاز اجرایی شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر