اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

هشدارهای آمریکا و سازمان ملل درباره بحران در منطقه کردستان عراق

هشدارهای آمریکا و سازمان ملل درباره بحران در منطقه کردستان عراق یکی از رهبران حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق از پیامهای هشدار ایالات متحده و سازمان ملل درباره سوق داده شدن اوضاع در منطقه کردستان به سوی یک بحران بزرگتر پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۳۳۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر «دیار العقراوی» در گفت‌وگو با وبگاه «المعلومه»، تصریح کرد: «اختلافات میان دو حزب کُردی، قدیمی و انباشته شده است و حاصل یک لحظه نیست. این اختلافات در حال حاضر شرایط عمومی شهروندان در منطقه کردستان تحت تاثیر قرار داده و شهروند متضرر اصلی این ماجراست».

العقراوی افزود: «طرف منطقه‌ای و بین‌المللی، بازیگر اصلی در حل اختلافات میان دو طرف بود و با بازگشت درگیری‌ها بر سر مسائل داخلی سیاسی، اقتصادی و امنیتی،بار دیگر توجه‌ها به سمت میانجیگری بین المللی برای جلوگیری از لغزش منطقه به سوی یک بحران بزرگتر، جلب شد.

وی تاکید کرد: «هشدارهایی از سوی سازمان ملل، ایالات متحده آمریکا و کشورهای ائتلاف بین المللی به منظور جلوگیری از گسترش این مناقشه و دستیابی به راهکارهای مورد رضایت همه طرف‌ها، وجود دارد».

این عضو اتحادیه میهنی کردستان عراق تصریح کرد: تحریم نشست‌های دولت منطقه کردستان از سوی تیم وزیران اتحادیه میهنی به دلیل نارضایتی از عملکرد این دولت، انحصار قدرت و به حاشیه راندن اتحادیه میهنی است و تحریم ها تا پایان سال و تا زمان دستیابی به راه حل‌هایی که همه را راضی ‌کند، ادامه می‌یابد».

وی حزب دموکرات کردستان عراق که حزب حاکم در اربیل است را به «تک‌روی در اداره منطقه کردستان و تسلط بر امکانات مالی و تبعیض قائل شدن بین مناطق مختلف در پروژه‌های خدماتی و بودجه» متهم کرد.

پنجشنبه پیش، در ادامه افزایش اختلافات دو حزب اصلی منطقه کردستان عراق یعنی اتحادیه میهنی و دموکرات بر سر چگونگی مدیریت امور این منطقه، حزب اتحادیه میهنی اعلام کرد که در نشست‌های هیأت وزیران در اربیل دیگر حضور نخواهد یافت و این نشست‌ها را تحریم کرد.

چندی پیش خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی با اشاره به این‌که همگرایی مصلحتی میان خانواده‌های حاکم بر منطقه کردستان عراق با دشواریهایی روبرو شده که احتمال جدایی سلیمانیه از کردستان عراق را تقویت می‌کند.

«نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق، در سخنانی احزاب کُرد را به کنار گذاشتن اختلافات و همبستگی دعوت کرد.

به نوشته وبگاه شفق نیوز، او در مراسم استقبال از پیکر یکی از فرماندهان پیشمرگه به نام «آکام عمر» گفت که اقلیم کردستان با خطرات و تهدیدات جدی مواجه است و همه گروهها به خصوص دو حزب دموکرات کردستان و اتحاد میهنی باید برای حل مشکلات، در یک صف واحد بایستند./فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
0
0
خانواده بارزانی خانواده ای فاسد ودها سال است که حقوق بگیر رسمیودر اسخدام سازمان جاسوسی امریکا میباشند و فقط به فکر دزدی وخیانت هستند حتی به کردها
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار