هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان

عاملان تیراندازی و سنگ‌پران به سمت کامیون‌ها دستگیر شدند

سازمان اطلاعات فراجا از دستگیری عده‌ای از مخلان نظم و امنیت که اقدام به سنگ‌پرانی و تیراندازی به سمت کامیون‌‌های درحال تردد در جاده‌ها می‌کردند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سازمان اطلاعات فراجا در اطلاعیه‌ای از دستگیری عده‌ای از مخلان نظم و امنیت که اقدام به سنگ‌پرانی و تیراندازی به سمت کامیون‌‌های در حال تردد در جاده‌ها می‌کردند، خبر داد.

 

متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:

 

امروز دشمنان و ضدانقلاب با توطئه‌چینی و آتش‌افروزی و همچنین هدف قرار دادن امنیت عمومی مردم به دنبال ایجاد ناامنی و آشوب در کشور هستند؛ یکی از توطئه‌های اخیر معاندان در راستای خدشه‌دار کردن امنیت و آرامش مردم، ایجاد چالش و ناامنی برای قشر زحمکتش کامیون‌داران در سطح جاده‌ها بود که این توطئه خبیثانه و پوشالی توسط سازمان اطلاعات فراجا به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گرفت.

 

با اشراف اطلاعاتی و اقدام عملیاتی، عاملان 87 مورد سنگ‌پرانی و 20 مورد تیراندازی به سمت کامیون‌های در حال تردد در محورهای مواصلاتی توسط سازمان اطلاعات فراجا و با همکاری سایر یگان‌های انتظامی در راستای تأمین امنیت جاده‌های کشور شناسایی و دستگیر شدند.

 

با تلاش شبانه‌روزی مأموران جان بر کف انتظامی و همکاری دستگاه‌های ذیربط، تمام تحرکات دشمنان در رصد و اشراف اطلاعاتی سازمان اطلاعات فراجا و سایر دستگاه‌های امنیتی قرار دارد و با اشراف اطلاعاتی و اقدامات قاطع انتظامی، امنیت کامل در جاده‌ها برقرار است.

 

امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و سازمان اطلاعات فراجا با همکاری مردم و سایر همکاران خود در مجموعه انتظامی و سایر دستگاه‌ها در راستای برخورد با مخلان نظم و امنیت در ابعاد مختلف با تمام توان و ظرفیت در میدان حضور دارد و در برخورد با آنها هیچگونه مماشاتی نخواهد داشت.

 

در پایان از ملت عزیز درخواست می‌شود اطلاعات، اخبار و اقدامات غیرقانونی را از طریق سامانه تلفنی 110 به پلیس گزارش دهند و سازمان اطلاعات فراجا با شماره پیامکی 110322، آدرس وب سایت:aminemardom.police.ir و در پیام رسان ایتا به نشانی admin_safa@ آماده دریافت اخبار و اطلاعات مردمی است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار