ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آخرین جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شهرک ولیعصر

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت جزئیات گروگانگیری روز گذشته در شهرک ولیعصر تهران را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر. سرهنگ جلیل موقوفه‌ای رئیس پلیس پیشگیری پایتخت  در خصوص جزئیات گروگانگیری روز گذشته در شهرک ولیعصر(عج) تهران اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره گروگانگیری به صورت مسلحانه توسط فردی حدودا 40 ساله و اعلام آن از طریق سامانه پلیس 110 در محله شهرک ولیعصر بلافاصله تیم عملیاتی کلانتری این محله و رئیس کلانتری و سرکلانتر منطقه در محل حاضر شدند.

 

رئیس پلیس پیشگیری تهران افزود: با بررسی اولیه مشخص شد گروگانگیر فردی حدودا 40 ساله است که همسر سابق و خواهر و مادر همسر سابق و فرزندش را داخل یک واحد آپارتمان با استفاده از یک قبضه کلت کمری که در اختیار داشت به گروگان گرفته است.

 

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: با هوشیاری و درایت و عکس العمل به موقع پلیس اعضای این خانواده بدون کوچک ترین آسیبی از داخل منزل خارج شدند.

 

سرهنگ موقوفه ای با بیان اینکه فرد گروگانگیر با گذاشتن اسلحه بر روی سر خود قصد خودکشی داشت اظهار داشت: در ادامه ماموران با ترفندهای پلیسی و در یک عملیات منسجم موفق به خلع سلاح متهم شده و وی را به کلانتری منتقل کردند.

 

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به اینکه انگیزه این فرد از این اقدام اختلافات قبلی خانوادگی بوده است خاطرنشان کرد: عکس العمل خوب و به موقع پلیس باعث نجات جان اعضای این خانواده و حتی خود متهم شد.

 

وی با بیان اینکه پلیس در هر شرایطی حافظ جان و امنیت شهروندان است اعلام کرد: متهم به همراه پرونده تحویل مقامات قضایی شد./ فارس

ارسال نظر