زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

بارزانی: اقلیم کردستان در معرض خطر جدی است

نیچروان بارزانی در سخنانی گفت که اقلیم کردستان عراق در معرض خطرات و تهدیدات جدی قرار دارد و احزاب کرد باید متحد شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق امروز (شنبه) در سخنانی احزاب کُرد را به کنار گذاشتن اختلافات و همبستگی دعوت کرد.

 

به نوشته وبگاه شفق نیوز، او در مراسم استقبال از پیکر یکی از فرماندهان پیشمرگه به نام «آکام عمر» گفت که اقلیم کردستان با خطرات و تهدیدات جدی مواجه است و همه گروهها به خصوص دو حزب دموکرات کردستان و اتحاد میهنی باید برای حل مشکلات، در یک صف واحد بایستند.

 

بارزانی همچنین به مناسبت روز «پرچم کردستان» در یک پیام ویدئویی گفت: «پرچم کردستان همواره ایستاده باقی خواهد ماند و هرگز این پرچم نخواهد شکست».

 

تأکید بارزانی بر لزوم کنار گذاشتن اختلافات و هشدار در خصوص خطرات جدی که متوجه اقلیم کردستان است، پس از آن صورت می‌گیرد که در هفته‌های گذشته اختلافات میان دو حزب دموکرات و اتحاد میهنی بر سر چگونگی مدیریت اقلیم کردستان تشدید شده و زمزمه‌ها از احتمال جدایی سلیمانیه از اقلیم حکایت داشتند؛ تا جایی که سخنگوی اتحاد میهنی کردستان اعلام کرد که این حزب جلسات هیأت وزیران در اربیل را تحریم کرده است.

 

در این راستا «غیاث السورچی» از رهبران اتحاد میهنی کردستان امروز به وبگاه المعلومه گفت که حزب دموکرات قصد دارد هیأتی را برای حل اختلافات به سلیمانیه اعزام کند. او گفت که اتحاد میهنی آماده مذاکره و گفت‌و‌گو است./ فارس

ارسال نظر