دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست آمریکا تحریم‌های مرتبط با کره شمالی اعمال کرد رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند

آکسیوس:غرب به سازمان ملل برای انتشار گزارش علیه ایران فشار وارد می‌کند

منابع آگاه گفته اند که غرب بر دبیرکل سازمان ملل فشار وارد می‌کند تا در مورد استفاده از پهپاد‌های ایرانی در جنگ اوکراین تحقیق و گزارش منتشر کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 14
کد خبر: ۱۶۳۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر گزارش های خبری حکایت از آن دارد که کشورهای غربی در حال فشار بر دبیرکل سازمان ملل هستند تا علیه ایران و آنچه همکاری این کشور با روسیه در جنگ اوکراین ادعا می‌کنند گزارش منتشر کند.

آکسیوس به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که به زودی سازمان ملل گزارشی را در مورد پایبندی ایران به توافق هسته ای منتشر خواهد کرد که در آن اتهامی علیه ایران در مورد تجهیز روسیه به پهپاد مطرح نشده است.

با این حال، این منابع گفته اند که غرب بر آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل اعمال فشار می کند تا بازرسانی را برای تحقیق در مورد استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی به اوکراین ارسال کند.

در شرایطی که مقامات ایران و روسیه بارها اعلام کرده اند که جمهوری اسلامی ایران پهپادی را برای استفاده در جنگ علیه اوکراین در اختیار روسیه قرار نداده و همکاری های نظامی دو کشور مبتنی بر توافقات صورت گرفته قبلی است، اما آمریکا و کشورهای اروپایی بدون ارائه سند، مدام در حال اتهام زنی در این خصوص هستند.

در همین راستا، وزرای خارجه اتحادیه اروپا روز دوشنبه تحریم‌های جدیدی را علیه ایران به دلیل آنچه نقض حقوق بشر و تحویل پهپادهای ایرانی به روسیه خواندند، اعمال کردند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار