نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد

کمالوندی: کاهش تعهدات برجامی از روی لجاجت نیست

معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: آنچه ایران در راستای ارتقاء توان هسته ای انجام می‌دهد در چارچوب برجام است و این حق برای طرف دیگر وجود دارد که در تعهداتش تجدیدنظر کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، بهروز کمالوندی با اشاره به ابتکارات هسته‌ای ایران برای موازنه سیاسی گفت: برجام یک معامله و داد و ستد بود که آنچه ما ارائه می‌دادیم خیلی بیشتر از آن چیزهایی بود که دریافت می‌کردیم زیرا طرف‌های مقابل به خصوص پس از خروج آمریکا از برجام تعهدات خودشان را فراموش کردند و اقدامات هسته‌ای که امروز جمهوری اسلامی ایران انجام می‌دهد، جهت یادآوری به طرف های مقابل برای انجام تعهدات شان است.

 

وی بیان کرد: آنچه جمهوری اسلامی ایران در راستای ارتقاء توان هسته ای انجام می دهد در چارچوب برجام است و در پاراگراف های 26 و 36 عنوان شده اگر طرف مقابل تعهدات خودش را انجام ندهد، این حق برای طرف دیگر وجود دارد که در تعهدات خودش تجدید نظر کند.

 

معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با رادیو گفت‌وگو به نامه رئیس‌جمهور به طرف‌های برجام اشاره کرد و اظهار داشت: رئیس جمهور در ایران نامه متذکر شده است که اگر از فرصت هایی که از طرف ایران داده می شود، استفاده نکنید، جمهوری اسلامی ایران بر اساس مواردی که در برجام مطرح شده است، تعهدات خودش را کاهش می دهد و این کار در یک دوره دو ماهه عملا انجام شده است.

 

وی عنوان کرد: پس از پایان دوره دو ماهه نخست، ذخایر اورانیوم از 300 کیلو بیشتر شد و ارائه آب سنگین مازاد نیز از تعهدات ایران خارج شد. در حال حاضر سقف غنی ساز 3.67 درصد را شکستیم و از آن عبور می کنیم و در حال تهیه مواد غنی شده برای سوخت نیروگاهی هستیم که 4.5 درصد است.

 

کمالوندی درباره اقدامات ایران تصریح کرد: این اقدامات از روی لجاجت نیست برای این است که به دیپلماسی فرصتی داده شود تا طرف مقابل به خودش بیاید و وظایفش را انجام دهد و اگر هم اروپایی ها و آمریکا نخواهند تعهدات شان را انجام دهند، ما نیز با کاهش تعهدات، در این معامله یک تعادل ایجاد می کنیم و شرایط را به چهار سال قبل باز می گردانیم. نباید فراموش کنیم جمهوری اسلامی ایران تمام تعهدات خود را انجام داده است و گزارشات آژانس کاملا این موضوع را تائید می کند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر