ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

پیشنهاد اردوغان برای دیدار سه جانبه با پوتین و بشار اسد

رئیس جمهور ترکیه گفت که پیشنهاد دیدار سه جانبه با حضور همتایان روس و سوری خود را مطرح و پوتین از این پیشنهاد استقبال کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 15
کد خبر: ۱۶۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه گفت که باید گام مشترکی توسط ترکیه، روسیه و سوریه در زمینه مبارزه با تروریسم و پیشبرد فرآیند سیاسی در سوریه برداشته شود.

بر اساس این گزارش، رئیس جمهور ترکیه در سخنانی در هواپیما هنگام بازگشت از ترکمنستان، اظهار داشت که به ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه پیشنهاد کرده است که گام‌های مشترک ترکیه، روسیه و سوریه در مبارزه با تروریسم برداشته شود و برای تحقق این هدف، نشست سه جانبه سران ترکیه، روسیه و سوریه برگزار شود. اردوغان در ادامه افزود که پوتین به این پیشنهاد او واکنش مثبت نشان داده است.

وی با اشاره به اینکه «پس از تکمیل مذاکرات اطلاعاتی، امکان دیدار رؤسای جمهور وجود دارد» خاطرنشان کرد: ممکن است در یک نشست سه جانبه با یکدیگر دیدار کنیم.

اردوغان تاکید کرد: گام‌هایی که برای نزدیک‌شدن با سوریه برخواهیم داشت، مثبت و در راستای منافع ملی ما خواهد بود.

رئیس جمهور سوریه در عین حال گفت: توافق سوچی و روند مذاکرات آستانه تأکید می‌کند که مسافت ۳۰ کیلومتری مرزهای جنوبی ترکیه، گذرگاه و کریدور امنیتی ما محسوب می‌شود.

اردوغان تصریح کرد: نیروهای ائتلاف بین المللی در سوریه حضور دارند و ما تدابیر لازم را برای دفاع از امنیت خود در منطقه‌ای که این نیروها حضور دارند، اتخاذ خواهیم کرد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار