تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟ مقام روس: آمریکا قصد داشت مانند ونزوئلا در ایران نیز کودتا راه اندازد مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه

محکومیت یک شهروند ایران به ۱۰ سال حبس در آلبانی

محکومیت یک شهروند ایران به ۱۰ سال حبس در آلبانی دادگاهی در آلبانی یک شهروند ایرانی را با طرح ادعاهای اثبات‌نشده به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 16
کد خبر: ۱۶۴۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، دادگاهی در آلبانی یک مرد ایران را با ادعاها و اتهامات مرتبط با «تروریسم» به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم کرده است.

 

دادگاه ویژه آلبانی برای رسیدگی به فساد و جرائم سازمان‌یافته در حکمی روز پنجشنبه یک شهروند ایرانی به نام «بیژن پولادرگ» را به «تأمین مالی تروریسم» و عضویت در یک «سازمان تروریستی» متهم کرده است.

 

ادعاها علیه این شهروند ایران در حالی صادر شده که آلبانی میزبان گروهک تروریستی منافقین است و در ماه‌های گذشته ادعاهایی را درباره حمله سایبری ایران به نهادهای حکومتی آن کشور مطرح کرده است.

 

ماه پیش نشریه فارن‌‍‌پالیسی گزارش داده بود گروهک تروریستی منافقین بر اساس توافقی میان واشنگتن و تل‌آویو در آلبانی مستقر شده‌اند. در حال حاضر برآوردها حاکی از آن است که ۳۰۰۰ عضو این گروهک در محوطه‌ای به شدت حفاظت‌شده در کمپ اشرف ۳ زندگی می‌کنند.

 

از سال ۲۰۱۳ به این سو، گروهک تروریستی منافقین اقدام به برگزاری رویدادها و نشست‌هایی در آلبانی با حضور سیاستمداران محافظه‌کار آمریکایی از جمله مایک پامپئو،وزیر خارجه سابق آمریکا و مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا کرده است.

 

فارن‌پالیسی در گزارش ماه گذشته خود نوشته بود ایده حضور منافقین در تیرانا ابتکار آلبانی نبوده بلکه بر اساس توافق میان واشنگتن و تل‌آویو شکل گرفته و آلبانی هم برای نشان دادن دیدگاه‌های غرب‌گرایانه خود با این توافق همراهی کرده است.

 

فاکس‌نیوز نوشته پولادرگ اتهامات مطرح شده علیه خود را رد کرده است. او حق دارد خواستار تجدیدنظر در این حکم شود. مطابق این گزارش، این شهروند ایران دو سال پیش به ظن «جاسوسی از اعضای MEK (منافقین) دستگیر شد.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار