شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

وزیر کشور: رقم قابل توجهی برای کاهش آلودگی هوا در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده است

وزیر کشور: رقم قابل توجهی برای کاهش آلودگی هوا در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده است وزیر کشور با بیان اینکه برای کاهش آلودگی هوا باید سیاست‌های متنوعی در نظر گرفته شود، گفت: در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده که برای محیط زیست یک عدد قابل توجهی گذاشته شود تا بتوانند آلایندگی را کاهش دهند و منابع حاصل از آن صرف بهبود وضعیت هوای پاک شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر, احمد وحیدی وزیر کشور درباره آخرین وضعیت اجرای قانون هوای پاک گفت: بحث هوای پاک یک مسئله بسیار مهم و پیچیده است، پیچیده از این نظر که عوامل مختلفی در آن تأثیر دارد که باید همه آنها را در نظر گرفت. ناظر واحدهایی که وظیفه‌ای در خصوص اجرای قانون هوای پاک دارند، سازمان محیط زیست است و ما هم از باب کمک به عزیزان در حوزه محیط زیست، جلساتی برای بحث هوای پاک می‌گذاریم که اخیراً هم یک جلسه داشتیم.

 

وی افزود: در جلسه اخیر ما، تکالیفی که هر کدام از دستگاه‌ها در این رابطه داشتند، پیگیری شد تا بتوانیم به بهبود هوا کمک کنیم. البته مسائل متعددی در این حوزه مطرح است که به دستگاه‌های مختلفی بر می‌گردد.

 

وزیر کشور درباره اعتبارات در نظر گرفته شده برای دستگاه‌ها جهت اجرای قانون هوای پاک در بودجه سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در بودجه سال آینده پیش بینی شده که برای محیط زیست یک عدد قابل توجهی گذاشته شود تا بتوانند آلایندگی را کاهش دهند و منابع حاصل از آن صرف بهبود وضعیت هوای پاک شود.

 

وحیدی ادامه داد: به علاوه برای کاهش آلودگی هوا باید سیاست‌های متنوع دیگری در نظر گرفته شود، مانند نوع سوخت که عزیزان ما در وزارت نفت به دنبال آن هستند که سوخت مناسبی که کمتر هوا را آلوده کند، ارائه دهند.

 

وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: همچنین مدیریت مواردی که برخی نیروگاه‌ها و مراکز ما به خاطر مصرف فراوان گاز، ناچار هستند از سوخت‌های دیگری مانند مازوت استفاده کنند که آلایندگی زیادی دارد، در برنامه کلی دولت برای کاهش آلایندگی هوا است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار