ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

ورود به لاک دفاعی؛ وضع عربستان سعودی در یمن پس از اعلام خروج امارات

عربستان که در آغاز تهاجم به یمن اعلام کرده بود کار انصارالله را در زمانی کوتاه یکسره می‌کند امروز و در پی قصد امارات برای خروج از ائتلاف متجاوز، تنها شده و بیشتر وارد لاک دفاعی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ، طی هفته‌های اخیر گزارش‌های زیادی درباره قصد امارات برای خروج از یمن و گمانه‌زنی درباره علت آن منتشر شده است.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» دیروز (یکشنبه) در همین راستا نوشت: اختلافات راهبردی میان دو متحد بزرگ و مهم یعنی سعودی و امارات کم کم آشکار شد ، در زمانی که عربستان می‌خواهد عملیات ائتلاف در منطقه‌ای در شمال یمن یعنی جایی که حملات به فرودگاه ابها و جازان از آنجا انجام می‌گیرد، متمرکز شود امارات قائل به اهمیت عملیات هجومی در جنوب یمن بویژه بندر عدن است

 

روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم» در گزارشی پیرامون واکنش سعودی به خروج امارات نوشت: عربستان سعودی امروز کاملا در یمن تنها شده و در معرض انتقادهای بیشتر بین‌المللی قرار خواهد داشت، ریاض باید مسوولیت کامل کشته شدن قربانیان بی‌گناه یمنی را بپذیرد؛ اماراتی که متحد عربستان سعودی فرض می شد بر اساس گزارش‌های فعلی،‌ راهبردی را در پیش گرفته که بر اساس تحقق صلح است؛ راهبردی که جایگزین راهبرد نظامی شکست‌خورده در یمن می‌شود.

 

در ادامه این گزارش آمده: عربستان سعودی امروز بیشتر در وضعیت دفاعی قرار دارد تا هجومی؛ آن‌هم علیه طرفی که پیش‌بینی می‌شد به محض آغاز عملیات (در فروردین ماه 1394) از بین برود. علاوه اینکه وجهه سیاسی-نظامی این کشور مورد تمسخر و هشدار قرار گرفته است تا حدی که «عزیز راشد» معاون سخنگوی حوثی‌ها (انصارالله) پیشنهاد خرید سلاح ساخته حوثی‌ها را به آنها می‌دهد، (این پیشنهاد پس از آن انجام می‌شود که) سلاح‌های آمریکایی (در دست نیروهای ائتلاف سعودی) در برابر موشک‌های یمنی شکست خورده است. راشد تأکید کرد آنها (انصارالله) باعث شده سعودی نتواند از فرودگاه‌هایش استفاده کند، وی همچنین به شرکت‌های جهانی توصیه کرد خاک سعودی را ترک کنند زیرا این خاک مورد هدف است.

 

اخیرا روزنامه لبنانی «الاخبار» در همین راستا نوشت، امارات در پی فهم وضع خود در قبال ایران و یمن، تصمیم گرفت به صورت آبرومندانه از یمن خارج شود و برای همین یک نماینده به تهران فرستاد و سه پیشنهاد به ایران داد

 

حملات ائتلاف متجاوز به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ به بهانه بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن آغاز شد و همچنان ادامه دارد. «یوسف الحاضری» سخنگوی وزارت بهداشت یمن اعلام کرد، از زمان آغاز حملات ائتلاف سعودی در سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۴) بیش از ۵۰ هزار یمنی کشته و زخمی شده‌‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار